tips, trix och fredagsnöje

Efter vårt besök hos veterinären blev det medikamenter till båda dogsen, Axl som är konstant hungrig sedan han blev kastrerad äter allt han blir erbjuden så även penicillin, medan Ruby som är en försiktigt general sorterar, jag delar den lilla tabletten i små bitar och gömmer i en köttbulle, köttbullen hamnar i magen och på golvet hamnar tabletten, gömmer den lilla tabletten i leverpastej, leverpastejen hamnar i magen och tabletten på golvet, hur smart får en hund vara. Så får man rådet stoppa ned tabletten i halsen på henne så sväljer hon, nix det finns inte det är  NO NO hos mig. Men vad skytton gör man ? och varför måste penicillin smaka så fruktansvärt illa.

Fredagen bjuder på lite fixande i hemmet, ryggen ska få sig en omgång hos massören, skönt, och kvällen bjuder på god middag tillsammans med goa goa vänner.

© Bild: Restaurang Marinan
  
Annonser

2 thoughts on “tips, trix och fredagsnöje

  1. Inte för jag vet om det funkar Men prova att krossa tabletten Och blanda med ngt gott Acke har ju oxå en förmåga att spotta ut sin pilla som han ska ha 2 ggr per dag Men det brukar funka med att stoppa den i ngt gott Rulla in den i en skiva ost kanske eller testa med mjukost Ha så trevligt i kväll 😀

Var inte blyg lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s