Alla har vi våra brister

Jag har mina….

Idag är det vi som är kompisar, dammsugaren och jag. Jag gillar att städa, far fram med min dammtrasa, putsar och fejar finns inget härligare än ett hus som doftar nystädat. Smutsiga golv ger mig rysningar och har man hund eller som vi två, då får dammsugaren arbeta lite varje dag !  Det gör den så gärna.

Däremot så stryker jag aldrig det avskyr jag, har förmånen att ha en ”stryktant” hon gillar att stryka, så där lämnar jag min korg med nytvättade, skrynkliga plagg och hämtar sedan hem en korg med nystruken tvätt bara att hänga in i garderoben, det är härligt det! Lagar mat gör jag inte heller,  för det har jag ett fantastiskt duktig make som gör, han älskar att stå i köket och hacka och fixa. Bortskämd ja kanske lite,  det beror på hur man ser det. Vi delar på gracerna. Jag har mina brister men jag har nog också mina fördelar.  

Hej !

7 thoughts on “Alla har vi våra brister

  1. Dammsugning ingår inte i min befattningsbeskrivning. Hatar att dammsuga! Det får nån annan göra. Stryker gör jag inte heller, försvarar mig med att skrynklorna matchar rynkorna 🙂

  2. Ska tänka på dig när jag tar fram storskyffeln nästa gång jag vill ta mig fram härinomhus ;). Vackert har ni det, oj!

    Sen är ju bilden på en av hundarna på solstolen underbar, kan någon annan ras än schnauzer tycka att det är bekvämt att ligga så!?

  3. Ja du e nog lite bortskämd 😉 Jag gillar inte heller det du inte gillar och städa är nog det tradigaste av dem alla Tyvärr har jag varken en stryktant eller en man som lagar mat Däremot så städar han ibland. Tur det. Kram på dig och ha en trevlig helg PS Vad fint ni har det DS

Var inte blyg lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s