Frukostvanor

Hur har ni det med frukostvanorna ?

 Erkänner  mina är under all kritik, jag har aldrig varit någon frukost människa, på sin höjd en kopp te sen är dagens viktigaste mål avklarat. Jag kan inte skylla på att jag inte hinner för jag är morgonpigg, men det smakar helt enkelt inte bra, i alla fall inte på vardagar då jag oftast är ensam vid frukostbordet, på helgen äter jag däremot alltid frukost för då är vi två.

Inte mår man bra av att hoppa över detta mål, man ger sig ut på tom mage på en powerwalk eller en joggingtur så känner man att det snurrar till i kupan inte alls konstigt, kroppen måste ju undra vad håller människan på med. Men nu ska det bli ordning och reda, jag är principfast så har jag bestämt mig så blir det så.

Det är ju faktiskt ganska enkelt att sno ihop något gott på morgonen, på Ica kan man köpa frusen frukt i lösvikt hallon, blåbär, jordgubbar, mango etc. etc inget socker, lätt att plocka fram ur frysen,  några bananer och Yoghurt eller havremjölk ner med lite frukt och yoghurt i mixern och vips så har man en mättade och god smoothie. En fullkornsmacka med gott pålägg och man är redo att möta dagen.

Så nu kör vi dags för mitt nya frukost liv.

Hej ! 

   

  

  

7 tankar på “Frukostvanor

  1. När jag jobbade blev det ingen frukost på veckorna. Jag kan inte äta direkt jag har stigit upp. Nu blir det frukost kanske en timme efter uppstigning, det är perfekt 🙂

  2. Jag äter ganska lite till frukost, hinner inte, är inte hungrig… men en kopp kaffe måste jag ha innan jag kör till jobbet (4 mil) men när det är helg älskar jag frukosten vid ca kl 09.00, då äter jag gärna lite rostat med skinka, äggröra mm:)

  3. Mina vanor är inte mycket bättre tyvärr. Äter en tallrik naturell yoghurt med lite kanel och dricker sedan en kopp te. Är liksom inte så hungrig på morgonen… Samtidigt så läste jag någonstans att frukostens betydelse var något överskattad.

    Ha en fin kväll!

  4. Tänk om man skulle hänga på .. Mina frukostvanor är under all kritik ½ kopp kaffe (om Kalle lagar det )och en macka där hundarna får hälfen om inte mer.. Bara för att man ska ha ngt i magen men jag kunde lika gärna vara utan

Var inte blyg lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.