Bloggandets framsida, baksida och lite från sidan

När jag för lite dryga sex år sedan startade min blogg så höll jag den enbart hundig,
Axl Rose hade precis flyttat in och blivit en ny familjemedlem, det var han och hans upptåg som var i centrum på hemsidan och bloggen.

Med åren har bloggen förändrats, idag delar jag med mig av vår vardag, våra resor och lite av varje. Via bloggandet har man också hittat ”hem” till andra som delar med sig av  sig själv i med och motgång och hos många hittar man fantastiskt vackra bilder.Vissa tittar man in hos lite då och då andra följer man varje dag.  

Men man får också läsa om livsöden som verkligen berör, av någon anledning hamnade jag i en blogg häromdagen där en ung kvinna skrivit om sin kamp mot bröstcancer, jag har läst och jag har gråtit, denna unga kvinna och hennes familj träffade vi för 12 år sedan på Dominikanska Republiken, våra döttrar var jämngamla, fann varandra och hade några roliga veckor tillsammans, väl hemma igen träffades de några gånger och sedan rann det ut i sanden, idag har hon man och en liten son, hon övervann inte sin kamp mot bröstcancern 27 år gammal somnade hon in. Tankarna går till hennes familj, man kan inte sätta sig in i vad de gått och vad de går igenom, men man kan skicka kärlek, ljus och varma tankar till alla de som drabbats av denna helvetets sjukdom .

En helvetets sjukdom som drabbar så många, ingen går fri, den kan slå till när man minst anar. Jag stödjer rosa bandet, gör du ?   

 

 

 

6 tankar på “Bloggandets framsida, baksida och lite från sidan

 1. Hej Åse…
  … till skillnad från din bloggvän Bibbi, så är vi helt nya bekanta… 🙂
  Tack för din kommentar hos mig – den gjorde ju att jag hittade till dig och din trevliga blogg.och jag kommer säkert att återkomma…
  Självklart stöder även jag Rosa bandet. Har bröstcancer i släkten och två mycket goda och nära vänner är drabbade av denna hemska sjukdom.
  Ha det gott!

 2. Nu har jag försökt på alla sätt och vis och gör ännu ett försök!!
  Tänk att det gått hela sex år du Åse och jag tror att jag varit med dig ifrån starten genom allt som hänt! Men jag har inte kunnat kommentera sen du bytte till WordPress… nu tror jag att jag kommit på ”felet” Hoppas iaf. Nu hoppas jag verkligen att problemet är löst så jag kan fortsätta att kommentera här i din fina blogg!
  Du tar upp ett för så många ett tungt ämne… som ju nästan alla kommer i kontakt med på ett eller annat sätt! Ingen av oss vet om vi kommer att drabbas och få slåss emot denna drake till sjukdom!Dina bilder är alltid njutbara och den du valt att lägga upp idag passar väldigt bra till dagens ämne.
  En fin helg önskar jag att ni får därnere i skåneland… här är det svinkallt och det regnar… kan man tänka sig!
  Kram och klia skäggen!

  • Bibbi, vad glad jag blir att se din kommentar här, även i skåneland är det kallt och grått idag, sommaren kom och gick. Förhoppningsvis återvänder den. I 6 år har vi följt varandra i med och mot gång! Kram till er i det gula huset mellan hav och sjö !

Var inte blyg lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.