1 juni

1 juni årets första sommarmånad det borde vara minst 20 grader och se ut så här,

Men imorse vaknade vi med 10 grader och en grå himmel, inte kallar jag det sommar, nästa vecka vill vi ha sol och värme, dels för att vi ska ut på äventyr, men också för alla glada studenters skull , de som ska rusa ut på gymnasietrappan och sjunga studentsången. I tunna sommarkläder, studentmössan ska höjas mot skyn, då önskar jag dem sol och fågelsång. En dag som ska vara full av glädje och härliga minnen.  För 3-år sedan när yngsta dottern stod där på trappan i sin tunna fina klänning lycklig över dagen då friheten var här, då hade vi sommarens sämsta väder, regnet vräkte ned, vindarna var hårda och termometern visade 8 grader,  det var sjöstövlar och sydväst som gällde, dagen då man som förälder ska vara rörd till tårar, lycklig för sina barns skull. Den dagen glömmer vi aldrig. Även om vädretsmakter spelade oss ett spratt var jag rörd och lycklig för vår dotters skull. 

Hej !

        

 

Annonser

6 thoughts on “1 juni

  1. Vilket vackert barn, tänkte jag och fick associationer till Törnrosa! *S* Tänk, vad barnen växer upp och blir stoooora, och fort går det. Mina pojkar är ännu äldre… 25 och 27 blir de nästa månad. Oj, vart tar tiden vägen?!

    Vädret rår vi inte över, men nog skulle jag också bli glad om det ville bli lite varmare igen. Förra helgen kunde vi ju bada! Det vill man inte nu, när det är så svalt i luften.

    Ha en fantastisk resa!

  2. Vi hade samma väder när Stoffe tog studenten Världens spöregn + åska så in i norden . Acke var valp och vi hade honom med in i stan (han skulle ju socialiseras). Han slet sig när det smällde som värst och svärsonen slängde sig efter honom Snacka om hur han såg ut i sina finkläder efter att ha rullat runt i dyngan med en sprattlig valp .. det var nog därifrån Acke fick sin rädsla för åska och smällare 8 års sedan nu Fanken vad tiden springer

Var inte blyg lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s