ingen kul dag !

Solen strålar, himlen är oskyldigt blå och det skulle kunna vara en riktigt bra måndag, men så finns det lite smolk i bägaren, Ruby Rose ska opereras, efter många infektioner i halsen är det dags att ta bort halsmandlarna, ingen stor operation men det ska sövas, Ruby är så otroligt rädd för veterinären, lilla gumman hela hon skakar av rädsla, allt på grund av den dåliga upplevelse hon fick på djursjukhuset i Malmö när vi fick åka in akut när hon var 6 månader. Även Axl har fått tagit bort sina halsmandlar för några år sedan och det blev en positiv vändning, inga halsinfektioner och plötsligt började maten smaka bra.

Nu har vi en toppen veterinär som ska utföra ingreppet och jag vet att hon är i trygga och vänliga händer. Men det gör ändå ont i hjärtat att behöva lämna henne där.

Axl däremot han gillar veterinären, stegar in hälsar letar efter godishinken och undrar vad som ska hittas på. Får han stanna vinkar har glatt hej då och ser ut att säga vi ses senare, var inte orolig jag klarar mig så bra på egenhand.

De är så olika de där två, men lika mycket älskade !

Annonser

4 thoughts on “ingen kul dag !

Var inte blyg lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s