Fotboll

Fotbolls EM är över för Sveriges del. Sverige föll mot England med
2-3, så nu ska det stötas och blötas i pressen, vems fel är detta bör Hamrén bytas ut, var Zlatan inte riktigt vaken, kunde Mellberg gjort en större insats. Nu lägger han av Mellberg då vill pressen att han ska ranka hur bittert det här avslutet är för honom, men snälla nån det kan väl F.. själv räkna ut att det är bittert att förlora sin sista match med landslaget, den frågan behöver man ju knappast ställa.

 Ganska logiskt tycker jag, men nu ska vi hitta nån att skylla på för någon måste hängas för det här, men det är väl helt enkelt så att det bästa laget vinner och i detta fallet var det inte Sverige, landslaget var väl inte bättre än så här. Bollen är rund !

Nu inväntar i alla fall jag en trevligare sport sett med mina ögon, för snart drar handbollssäsongen igång och även den bollen är rund !

    

Annonser

4 thoughts on “Fotboll

  1. Ett märkligt fenomen att man alltid ska hitta en syndabock. Även våra elever gör så. Tydligen är det något man fostras till inom fotbollen… Hur vore det om alla tog ett kollektivt ansvar i såväl med- som motgång!

Var inte blyg lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s