Surfar

Medan jag inväntar sommaren, surfar jag på cybervågen och njuter av sommarvärmen i medelhavet, pratar med vädergudarna som lovar sommar men inte när. Plockar fram sköna minnen och bestämmer mig för att medelhavet får nog bjuda in till lite sol på näsan och salta bad när semestern infinner sig om några veckor.

16 tankar på “Surfar

 1. Medelhavet är härligt, men vi brukar hålla oss hemma över sommaren och njuta där litegrann vår och höst för jag vill verkligen tro att det blir sommar här när det SKA vara sommar… men vi får väl se. Kanske har jag fel??? Händer dock sällan, för jag har alltid rätt. Eller… kanske inte *S*

  Vart åker ni? Medelhavet är ju stort, menar jag.

  • Vi surfar och tittar, så får vi se chansar på att det finns flygbiljetter om nu inte sommaren kommer. Skulle vilja till santorini i Grekland där ska vara fantastisk vackert ! 2,5 till sem och då kanske sommaren är här.

 2. Det gäller att hålla ut, vi svenskar är ett härdat folk..*L*.. sommarvärmen måste ju komma och stanna kvar ett tag snart,eller??
  Kramen*

 3. Åh nu fick du mig sugen på att bada jag igen:) Det finns inget jag älskar mer än att bada och ha det varmt och skönt.
  Jag skulle nog fötts som fisk istället )

  Kram Mrs G

 4. Näe då… tacka vet jag svensk omväxlande sommar med flera dagar regn, en gnutta sol och sen regn i en vecka igen 😀 Man får nog rita sig en sol och köpa hem brun utan sol!! ;O
  Kram… och kli till skäggen

Var inte blyg lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.