När familjen And flyttade hemifrån

I vår lokala morgontidning läste jag idag en riktig solskenshistoria, Hos en familj  i vår lilla stad flyttade Fru Gräsand in för ett tag sedan, där har hon tryggt ruvat sina ägg i en rabatt  mellan riddarsporrar och clematis, i förrgår kläcktes äggen och tolv små ellingar såg dagens ljus. Sin första simtur tog de små dunbollarna i familjens stekpanna, men så var det dags för Fru And och hennes små att flytta hemifrån, ungarna gjorde sin första resa mot småbåtshamnen i en pappkartong, men innan de är framme vid sin destination måste de passera övergångsstället vid Sjömansgatan och här står hela familjen med Fru And i spetsen och inväntar grönt ljus. Väl  framme kunde de små ta sitt andra dopp men denna gång i Östersjön.

Ljuvligt och obetalbart !

Bild: YA

 

Annonser

11 thoughts on “När familjen And flyttade hemifrån

  1. Det är underbart med såna berättelser och att det sen får ett lyckligt slut också. Vad som händer sen vet vi ju inte,men hoppas dom har det fortsatt bra…
    Ha det gott
    Kramar♥

  2. Hi hi Vilken söt historia . Har suttit och läst igenom alla inlägg jag missat Har haft Albin här ett par dar och då blir det inte så mycket tid att läsa bloggar 😉 Nu ska jag försöka planera vad jag ska ha med mig på prickelägret Vi åker på Fredag redan ….

Var inte blyg lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s