Till verkligheten

Så var vi hemma igen i verkligheten och kan nu leva ett tag på laddade batterier och härliga minnen från en underbart skön semester.

Parga var mycket bättre än vad jag kunna drömma om, vi har njutit fullt ut av både atmosfären, maten, vädret och alla vänliga och trevliga människor. Vi har vandrat trappa upp och backe ned, backe upp och trappa ned i trånga små gränder, hälsat på små grekiska tanter som bara suttit utanför sina små hus och sett ut att fundera, fundera på vad vet vi inte, kanske på den ekonomiska kris som Grekland befinner sig i. Den som vi turister inte märker av.

Vi sa på återseende till Parga som har mycket mer att utforska, vid ett annat tillfälle

Lugnt och fint landade vi på Malmö Airport, 25 miniuter före utsatt tidtabell. Resväskan är upp packad, tvättmaskinen går på högvarv. Axl och Ruby är hämtade hos bästa dagmatten och blev glada att ses… eller såg ut att tänka, kommer du redan.

 

 

12 tankar på “Till verkligheten

  1. Visst är det skönt att komma hem… hem till de fyrbenta, även om man VET att de är väl omhändertagna där de är under tiden man själv är borta, så är det ändå härligt att ta hand om dem själv.

    Endera dagen styr vi kosan mot Skåne, faktiskt. En ganska så lång resa, det med. Fast då får ju Ida följa med, såklart.

    Ha det gott!

  2. Välkomna hem!

    Sonens före detta flickvän berättade att just till Parga åker grekerna gärna på semester. Det brukar vara ett gott tecken. Härligt att få umgås med fyrbenta också kan jag tänka. Även om det inte gått någon nöd på dem så är matte alltid matte 😉

    • Tack borta bra hemma bäst,men att resa är ljuvligt , fd flickvännen har rätt det var många semestrande greker i Parga. Trots dålig ekonomi ! Ha en fortsatt härlig lördag. Hoppas promenaden gjorde gott 🙂

Var inte blyg lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.