Marsvin och Molière

Kvällen i går, vi var ett glatt gäng kvinnor, damer, tjejer, tanter kalla det vad man vill, som  möttes i  Marsvinsholmsslotts vackra slottspark, pick-nick korgar packades upp, tjock tröjor träddes på lite frusna kroppar, vi åt, drack och skrattade medan vinden ven. Klockan 19.19 slog vi oss ned på hårda träbänkar i slottsparkens utomhus teater för att beskåda den ” DEN INBILLADE SJUKE”  (Le Malade imaginaire) Skriven av Molière,  kvällen till ära framförd av Ystads stående teatersällskap .

Skratten blev många och kvällen avslutades med  stående orvationer, till ett gäng härliga skådespelare för ett fantastiskt roligt framförande.


 

   

19 tankar på “Marsvin och Molière

 1. Vad kul, och jättefina bilder. Jag har aldrig varit där. Inte i Ystad ens fast vi (mest jag) pratat om det länge. Det verkar så himla fint där.

 2. Den inbillade sjuke är en av mina favoriter. Har också spelat i den själv, under mina teaterdagar, i rollen som Toinette. Härligt med en så skön och rolig kväll.

 3. Ett gäng tjejer,lite gott att äta och dricka, kan inte bli annat än roligt, sen teater på det, kanon helt enkelt i sån vacker miljö…*L*..
  Kramen**

 4. Åka gå på teater på Marsvinsholms Slott har stått på min lista i några år. Men det blir liksom aldrig tid till det. Jag har aldrig heller varit i parken/slottet. Det ser urmysigt ut! Dina pics är fantastiska!

  Kram
  Carina

 5. Såg ett program på TV från Marsviksholm som visade hur vackert det var … Vad roligt att ni fick en trevlig kväll trots det kyliga vädret 🙂 Och som vanligt visar du fantastiska bilder … du kan verkligen fotografera 🙂

  Kram!

 6. Vilken härlig kväll ni hade! Jag gillar verkligen sån här teater, utomhus och lite lokalt.

  Och by the way… mycket snyggare flagga du har fått på bild, jämfört med den jag fotade igår. Men vad ÄR det för en flagga, månntro???

  Ha det allra bäst!

Var inte blyg lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.