mil efter mil

Dagen i går, startade tidigt 04.00 ringde klockan. Ryggan skulle packas,
Ruby Rose skulle kamma skägget och sen startade vi färden mot Ronneby där det för dagen var hundutställning i Ronneby Brunnspark.

Vädretsmakter var med oss och den vackra parken visade sig från sin bästa sida, så gjorde även mattes lilla hjärta, det som stod skrivit på kritiklappen var vi nöjda och glada för.

   

Ruby Rose och Erika som för dagen var min handler.

19 thoughts on “mil efter mil

 1. Vi var i somras till Bollnäs på crosstävling och där mötte jag en vit schnauzer … har jag aldrig sett tidigare 🙂 Hon var så fin! Då fick jag höra att det är den vita och svarta man parar för att få den grå… ((naturligtvis…:-S ))Men jag hade aldrig sett en vit förut!!!
  Dina doggisar verkar jätte mysiga och fulla av kärlek!!
  I Like!!!
  Ha en fin dag Åse!
  Kramen BeA

 2. Det kan vara riktigt trevligt med utställningar, faktiskt. Och är vädret fint och platsen fin och hunden också, givetvis, fin…. ja, då är det inte så dumt! Säger hon som jobbat ganska så flitigt som ringsekreterare under många år.

  • Jo Cornelia det är rätt, har man trevlig människor runt omkring sig och god fika med så. Visst är det trevligt. Sen tycker jag utställning är godtyckligt du kan ha vackraste hunden med bästa pälsen ena dagen och nästa dag, ny domare och hunden är inte vatten värd !

   • Litegrann åt det hållet kan det vara. Fast i slutänden så tror jag ändå att du får en någorlunda rättvisande bild av din hund. Jag vill iallafall tro det. Å andra sidan… har jag sett (och skrivit) rätt många kritiker i mina dagar och ibland häpnar man… sant.

 3. Om man nu ska håla på med sånt där, är det ju tur att man har vacker omgivning och Sveriges snyggaste Ruby Rose! Grattis till en fin dag med fina omdömen!

Var inte blyg lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s