Melankolisk

När fälten ser ut så här

och är fyllda av de här

då vet man att hösten är närma och jag blir lite melankolisk, jag skulle ju njuta av våren,  allt det skrispigt ljusgröna  och fågelsång, men vart tog den vägen, våren. Maj övergick i juni och det skulle bli sommar, jag skulle njuta av lata dagar i solstolen med härliga bad under en stor gul sol som skulle värma och färga min kropp brun, men vart tog den vägen, så kom augusti semestern tog slut och då kom sommaren, den ljuva, sköna med badvänlig temperatur och ljumma kvällar. Men när fälten är fyllda av stora gula halmbalar då vet vi att hösten är närma, det är då jag önskar mig en lång skön höst med färgskiftnigar i gult, brunt och orange, sköna skogspromenader där korgen fylls av skogens guld ! 

14 tankar på “Melankolisk

 1. Ja, sommaren kom sent i år. Vi får hålla tummarna på att hösten blir lång och höstvarm och vacker i alla skiftande färger som hör årstiden till!
  Ha en skön tisdag.
  Kram

 2. Jag längtar faktiskt efter hösten. Då, när man inte behöver AC-n varken för att göra värme eller kyla. Just nu är det läskigt hett och fuktigt här.

  Men, men. Jag har ju valt det själv. Ångrar mig inte – större delen av året är perfekt 🙂

 3. Det är nog många som känner likadant…vart tog den vägen, sommaren??!! Nu gäller det att inte deppa ihop utan hoppas och tro att det kommer en höst som vi kan njuta av lääänge….
  Kram kram

Var inte blyg lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.