Här är mitt liv

Den här tjejen tyckte jag skulle berätta lite mer om Axl Rose och hans upptåg. Men det bästa är nog att han själv får förtälja sin story.

Axl Rose Breaks his silence !

Del 1

Den 27 augusti för 7 år sedan kom jag och mina 11 syskon till världen hos
Kennel Scarlight när vi var så där en fem veckor gamla kom det tvåbenta familjer och hälsade på och en kväll kom det en familj som jag hörde säga, en kille vill vi ha, så klart ska han vara snygg men han får också vara lite vild, familjen ville ha en hund som kunde hänga med på det mesta. – Bra tänkte jag, jag väljer att flytta hem till er om några veckor. Sagt och gjort så fick det bli.

      Min ”gammel matte” undrade om de gett valpen något namn, och det var då för första gången som jag hörde att mitt namn var Axl Rose och att jag skulle döpas efter en känd rockstjärna, redan då bestämde jag mig för att jag ska nog visa er att jag är den Rockande Schnauzern. Så gick flyttlasset och jag flyttade in i ett stort hus på 300 kvm med både katt och hästar. Att huset var stort det var toppen man kunde ta fart från den ena ändan av huset och springa det fortaste man kunde till andra ändan, så gjorde jag även denna lucia kväll den 13 december 2005, jag hade hunnit bli 3,5 månad och hade allt som oftast fart under galoscherna, så gled jag och bröt bakbenet. Oj Oj Oj vilken uppståndelse det blev, iväg till veterinären och jag blev opererad och fick gips, rosa gips hur tänkte de där ROSA på en rock star.

 Jag överlevde det också och fick börja simträna och det är nog tack vare det som jag blivit galen i vatten, släpp mig lös på stranden och de kan ta båten och hämta mig på Bornholm.

     Med matte åkte jag på hundutställning, det kan jag tala om att det är inget kul ställe, man ska springa runt runt runt i vänstervarv, man blir alldeles yr i knoppen, man ska stå stilla på kommando. Men en gång skojade jag till det. Jag studsade runt i ringen och när domaren skulle klämma och känna på mig då rullade jag runt på rygg och spelade död och tyckte jag var super rolig, rolig var jag för alla som tittade på skrattade. Jag tittade upp på matte och undrade varför hon var så röd i ansiktet,  domaren pratade lite med henne och jag hörde att han sa

– Ni hade nog behövt  utställningsträna. Så överlämnade han den lilla lappen där de skrivit mitt omdöme, kvickt som attan hoppade jag upp och tog lappen (den var ju min) samtidigt tappade matte kopplet och Hej då sa jag och lämnade tävligen med både högt huvud och svans. Jag visste ju redan att jag är en rock star !

Det där med rosorna, mobiltelefonen och när jag tvingade lillmatte att ligga i sängen en hel kväll har ju matte redan berättat så det behöver jag inte upprepa.

Men innan jag avslutar för idag kan jag ju berätta att jag även ätit upp husses glasögon, fast bara halva bågen och jag sparade faktiskt även det ena glaset, det var väl bussigt.

Fortsättning följer……..

Tjingeling !

    

 

8 tankar på “Här är mitt liv

  1. Det är ju faktiskt så att din matte och husse ville ha en lika tuff och påhittig schnauzer som jag, Casper, The one and the only

Var inte blyg lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.