här är mitt liv del 2

Axl Rose Breaks his silence !

del 2.

Papper har alltid varit lite extra intressant, man kan göra så mycket kul saker med det. Toalettpapper t.ex om de tvåbenta skulle glömma att stänga dörren till toaletten var jag alltid redo att smitta in.

Ett litet skutt upp på stolen, plocka till sig pappersrullen, ner på golvet ta ett fast tag om den yttersta fliken, och sen iväg genom huset i full galopp, ni kan inte ana hur mycket papper det finns på en toalettpappersrulle. ”Skitkul”.

Jobbar jag med husse är det jag som är chef över faxen, det plingar till och ut kommer massor av roliga papper, en del lämnar jag till husse och en del lämnar jag direkt i papperskorgen, sen får han som är chef, husse alltså leta om det är nått han vill behålla.

Pengar av papper är också kul speciellt de av lite större valör, lillmatte hade fått en stor fin sedel i present (500:-) den hade hon placerat på soffbordet, där skulle den ju inte ligga pengar ska man ha i börsen, så det fixade jag, jag åt helt enkelt upp den. Sorgligt nog kom hon på mig när jag tog sista tuggan hon blev inte alls glad, fast att jag försökte tala om att den kommer ut igen, fast i andra enden.

Husse och jag brukar skoja och busa, när jag leker då kickar jag, precis som hästarna sparkar jag bakut, så låg han där på golvet husse och skojade med mig så jag backade till och slängde iväg min allra bästa bakut spark, den tog lite illa för husses framtand lossnade och det kalaset kostade honom några tusen lappar hos tandläkaren, själv tänkte jag – hoppsan som det kan gå, bättre lycka nästa gång !

Ha en fin fredag, själv Rockar jag vidare !

Tjingeling.

 

    

19 tankar på “här är mitt liv del 2

  1. Det tycks vara fart och fläkt mest hela tiden…och kanske lite dyr i drift också!! Toapapperet gillar kattdamerna också, men ätit pengar, näe tack och lov inte…!!
    Kram kram

  2. Hi hi Detta bekräftar vad jag alltid sagt Det är inte dyrt att köpa hund Det är allt som kommer sen som kostar . Acke har varit relativt billig Men Wilma … hon är i samma klass som dig Axl

  3. Haha…jag skrattar gott,inte av elakhet,men jag känner igen mycket av det där. Har man hund så händer det mycket. En av mina hundar fick tag i min ena ring som jag lagt på en bänk. Det som går in i ena änden kommer för det mesta ut i den andra. Folk tittade lite konstigt på mig där jag gick och undersökte hundbajset så noggrant,hehe…och ringen kom ut, sitter nu så fint på mitt finger..*L*…
    Kramar♥

Var inte blyg lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.