en formidabel helg !

Helgen kickstartade vi med  vernissage, mingel, mat och dryck på Lunds konsthall  innan vi begav oss till Lunds stadsteater för en stunds goa skratt. På scenen fanns Sam Wills som framförde sin show a boy with a tape on his face. En sanslöst rolig show och han fick stående ovationer för sitt fantastiska framträdande.

Så kom lördagen, en lördag som jag inte varit ensam om att vänta på.  Hela historian startade via facebook som är ett utomordenligt bra socialnätverk om man nyttjar det rätt, för ca två år sedan hittade jag en f.d kollega på facebook från min tid på SAS, tillsammans la vi upp en sluten grupp på facebook enbart för oss som jobbade på SAS i Malmö under 80-90 talet, gruppen växte och vi fantiserade om en återträff, fantasi blev till slut verklighet och i lördags vad det så äntligen dags för oss att ses, Ett stort gäng glada f.d kollegor slöt upp på restaurang Kom i Luckan här i min lilla stad, alla hade vi fått luft under vingarna och finns i dag spridda i olika yrkerskatogorier.

För de flest av oss var det nästan 20 år sedan sist vi såg, men vi tog vid där vi slutade och kvällen blev full av skratt och härliga minnen.  

Magiskt !

 

,    
       

Annonser

7 thoughts on “en formidabel helg !

  1. Åh så kul att träffas igen efter alla dessa år – och tänk, att ibland känns det som att tiden stått stilla… man bara fortsätter där man slutade… härligt 🙂

  2. Låter som en helt perfekt helg! Så kul med ”gamla” kollegor… jag kan känna speciellt för det just nu i min egen ”bytes-fas”.
    Och… fina blder! Som alltid.

Var inte blyg lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s