Ett litet ljus

Efter gårdagens ihärdiga regnande så skiner i dag solen både ute och inne, för imorse när vi vaknade så viftade Axl på svansen och såg ut att vilja tala om att idag matte, idag känns det lite bättre. Det stämmer nog för ögonen är inte lika ledsna längre och en liten viftning på svansen gör matten glad. Varje framsteg är glädjande och nu gäller det bara att fortsätta vila och försöka hålla honom lugn, när de smärtstillande gör sitt då är det lätt att glömma och då skulle man gärna bjuda upp sin lillasyster på lite lek och bus men se det är förbjudet.

Det är konstigt med djur de talar sitt eget språk med varandra, Ruby ser ut att förstå att Axl inte mår bra för även hon tar det lite lugnare, går fram och pussar honom lite på örat då och då. Lite tröstande syskon kärlek !       

En stor kram till alla er som tittat in och kommit med glada tillrop, tack det värmer !

Kram Åse

Annonser

11 thoughts on “Ett litet ljus

  1. Glädjer mej åt minsta lilla framsteg här! Härligt att höra att svansen viftar lite. Men håller med Bibbi… ta det lugnt ett tag till (men det begriper du ju själv, såklart).

    Kram!

  2. Så bra att det går åt rätt håll. Men se till att han håller sig lugn några dagar till, så det inte kommer tillbaka! Det gör ju såå ont att se på när de har ont på nåt sätt och är det inte lätt att veta vad det är för fel! Det är ju så bra när han ”talar om” att han har ont och inte bara är tyst som vår lilla kråka. Hon säger aldrig nåt hur ont hon än har och då är det svårt! håller tummar och tår liite till!
    Kram

Var inte blyg lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s