lång väntan

Imorse kl 08.00 var det dags för återbesök för Axl Rose på veterinärkliniken, även om han varit pigg och glad den senaste veckan är det alltid lite nervöst, är allt som det ska med den ömmande ryggen, när vi ändå var där passar vi på att ta bort lite tandsten så Axl fick stanna kvar och jag och Ruby fick åka hem och vänta, lilla loppan och jag passade på att ta en lång skön fredagspromenad i det fantastiska höstvädret. Bra att få något annat att tänka på, sedering är ju aldrig helt riskfritt. Vi hade redan på morgonen fått besked om att vid lunch skulle vi få hämta hem Axl.

Inget är som väntans tider men vid lunch ringer telefonen och visst var det från veterinärkliniken, men de ville bara tala om att de haft så många akutfall på förmiddagen att de inte hunnit göra vid honom utan detta skulle göras efter lunch, ännu mer väntan. Men så äntligen var det dags att hämta hem mattes hjärta och veterinären hade klämt och tryckt på ryggen och Axl hade inte reagerat, en sten föll från mitt hjärta, nu blir det plask och lek i höst och det passar utmärk för en rockande schnauzer som är minst sagt galen i vatten.

Till alla er som kommit med glada tillrop och hållna tummar, Tack det gjorde susen.
Trevlig fredagskväll.
Tjingeling.  

Annonser

11 thoughts on “lång väntan

  1. Tänk att det alltid händer nåt när jag vänder ryggen till och inte orkar kolla överallt!! Men så bra att det inte är nåt allvarligt med Axl Rose… så nu kan han rocka vidare!! en extra nosepuss ifrån Hilda och Märta! Äsch en puss ifrån lillkråkan kanske han inte vill ha förstås!! 😀

Var inte blyg lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s