Insnöad

Jag är insnöad på Canada Snow, är det nått jag avskyr så är det att frysa om fötterna, fryser man om fötterna fryser man om hela kroppen, enligt de lärde försvinner värmen ut genom huvudknoppen så för att inte frysa bör man även bära mössa när det är kallt ute, men se där går gränsen, någon mössmänniska är jag inte.

Eftersom jag är mycket ute med de fyrbenta i skog och mark köpte jag mig i fjol ett par kängor just för de ändamålet, varma och vattentäta, toppen !

     Men man behöver ha något på fötterna även när man inte ska ut och härja med hundarna, så hittade jag ett par kängor som jag klickade med direkt och tänka sig märket var Canada Snow, vilket sammanträffande.

Men så kom yngsta dottern hem med ett par curlingkängor som hon ångrade att hon köpt och det tyckte den här mamman var toppen för är det något som är varm och skönt så är det just curlingkängor, så de fick flytta in i min garderob.

Minsann om inte även de var ett par Canada Snow, så nu är jag redo för kallare väderlek och den här kvinnan ska i alla fall inte frysa om fötterna. Det där med mössa får jag väl fundera på, än är det inte dags. är du en mössmänniska ?

9 tankar på “Insnöad

 1. Pingback: Frostigt | And then there was !

 2. Aaaa du och jag har något gemensamt minsann … LIKE SKOR A LOT… fniss…
  Jätte läckra – poäng till dig!!!!! Väskor är ju heller inte fy skäms… tyvärr… jackor… ja.. hrm host host.. hur var det nu?? JO en trevlig helg till dig min vän!!! Kramen

 3. Jag är verkligen en mössmänniska. Mössa på först av alla (idag, till exempel, ful svart reklamtoppluva, men åh så gott åt öronen) och så hänger den med långt in på sommaren. Nåja, kanske inte sommar… men länge iallafall.

  Men jag vill ha varmt, torrt och rejält om fötterna också. Dina kängor ser fantastiska ut. Har aldrig hört talas om Canada Snow, men får väl ta mej en titt nu, kanske. Fast jag har såna dumma fötter, som gör ont i nästan alla skor. Så jag får välja med omsorg.

  Ha det gott!

 4. Dina kängor blev jag väldigt förtjust i. Jag älskar att vara ute och promenera och då behövs det nåt varmt och skönt på fötterna nu. Men mössa???? Aldrig i livet!!!!

 5. Åhh jag vill ha alla tre paren, jag gillar också Canada snow! Har faktiskt curlingkängorna fast modell stövel. Helt underbart varma och sköna har de varit i flera år, men börjar bli lite slitna inuti nu.

Var inte blyg lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.