Fredagsfika

Att starta fredagen med fika tillsammans med fina vännen Charlotte är en bra start på helgen. Vi har känt varandra sedan tonåren, det finns nog inte mycket som vi inte vet om varandra, vi har hittat på tonårshyss tillsammans, vi har haft vårt häst intresse tillsammans och vi har fått barn nästan samtidigt, Vi har funnits för varandra i med och motgång, vi har skrattat och vi har gråtit tillsammans, Charlotte min fina lojala ”syster” som jag skulle kunna ringa till mitt i natten om det skulle behövas. 

Så har vi Malte finaste briarden i stan, som hänger med på våra fika stunder, lyssnar och nickar instämande men som aldrig skulle yppa till någon vad vi pratar om. 

   Ha en fin fredag.
Tjingeling !

24 tankar på “Fredagsfika

 1. Underbart med en sådan vän, som man ibland inte behöver förklara allt för, som förstår ändå…
  Å briarden sen…en av mina favoritraser när det gäller hundar, det var sååå nära för några år sen att vi blev med en sådan, en omplacering som behövde nytt hem akut, och precis då blev jag arbetslös…Tråkigt, men det var väl nån mening med det också, även om jag har svårt att se det…
  Ha det så gott!!
  Kram kram

 2. Det är så fint att ha en sådan vän. Mer än ofta förändras vi, växer ifrån varandra osv. Att ha en vän som på något sätt har levt sitt liv med samma fotspår som du – måste nog vara ett möte bestämmt innan ni föddes 😉

  Kram

 3. Ida nickar instämmande… lite tofshyfs skulle han haft, så man kunde skådat in i hans vackra briardögon… En fin kille!!!

  Härligt med riktigt goda vänner, och har de dessutom en hund av den ädla rasen briard, så måste det ju bara vara kloka och trevliga människor!

  (Jag? Partisk??? Näääeee… var fick du det ifrån???! *fniss*)

 4. Finaste du!
  Ja Herregud, det vi inte vet om varandra är ju inte värt att veta! Tack för ännu ett par fina timmar tillsammans med mycket gott snack!
  Hade Malte vetat att du skulle ha kameran med idag, så hade han åtminstone kunnat fixa till frillan o tofsen! :-))

Var inte blyg lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.