På tur

Morgonen startade vi med en tur till djursjukhuset för lite träning på löpbandet, inte för mig dock utan för den vilde schnauzern Axl Rose, ett grått Malmö hälsade oss välkomna men ganska snart var vi på väg hemåt igen till sydkusten som bjöd på minus 4 grader, ett vitt täcke, sol och nästan vindstilla, en och annan snöflinga singlade till marken, då går det inte att motstå en tur längs havet.

hav

bat

Inte en människa syntes till bara jag och hundarna, lugnt och stilla bara vågornas skvalp mot en snötäckt strand.

viktHemma igen med två trötta fyrfotingar, lite frostnypna kinder är det härligt att tända några  ljus slå sig ned med en oläst morgontidning en stor kopp latte och några kardemumma skorpor. Kardemumma som både smakar och doftar så oändligt gott.

ljus

Ha en fortsatt härlig torsdag.
Tjingeling ! 

Annonser

22 thoughts on “På tur

 1. Vackra bilder, nästan så man blir sugen på att bada när man ser bilden på havet, men så vaknar man upp och inser att det är aningen för kallt, vi får snällt vänta några månader tills det ens går att doppa stortån 🙂 Inte ens vovvarna ville väl bada men man vet aldrig 🙂 Ha en fin helg!

 2. Kommer in här på fredagsmorgonen och dagen känns så bra nu! Du kan verkligen dra livsessens ur dina bilder och text. Tack! 🙂

 3. Ja det var underbara bilder, stämningsfulla.. visst är det gott med en värmande latte när man kommer in efter prommenad med hundarna. Jag brukar ha kanel på min,det både smakar och luktar gott,
  Kram vännen**

  • Efter ett ryggskott i höstas behövs det byggas lite extra muskler, kunde nog fixat det på egen hand men nu älskar han besöken hos sjukgymn med simning, löpband och massage så då får det bli så. Han är lite tokig den här killen. Kram till dig !

 4. Vilka fina bilder! Stannade vid havet för att ta några egna foton, men då sa kameran att
  batteriet var slut. Tror dock att det var kylan, för när vi kom hem fungerade det igen!
  Kram
  Melodys matte

Var inte blyg lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.