Ett bra avslut

2012 har övergått i 2013, vårt avslut på 2012 blev precis så som vi önskade, tillsammans med goda vänner och en hel hög med skäggiga fyrbeningar firade vi in det nya året.

betty2Medan kvällens meny förbereddes fanns det härliga charkuterier att stoppa i magen och så klart lite rött i glaset.

charrkKvällens huvudmeny bestod av en skaldjurssymfoni, havskräftor, räkor, kräftor, gratinerade musslor, ostron, hummer och som sig bör på 2012 sista dag skumpa i glaset. Vi åt, drack, pratade och skrattade och kvällen hade vingar och flög i väg.

bordfatkraftorostronrakorskumpa2Strax innan tolvslaget kröp vi ned i 39 gradigt bubblande vatten under en svart himmel coh skålade in det nya året.

Ett härligt avslut på 2012 och nu ser vi med tillförsikt fram emot ett bra 2013.   

Tjingeling
Åse 

22 tankar på “Ett bra avslut

 1. Det där såg ut som ett förträffligt avslut på 2012, till råga på allt i badtunna…!! Där har jag något att skriva om till tomten…badtunna!!
  Ha det så gott!!
  Kram kram

 2. Drop dead, guuuuuuuuuuuuuud så häääärligt ni haft det!!!! Ååååh vad mycket gott!!!! Vid det bordet hade jag gäääärna suttit:)))))

  Önskar dig ett riktigt Gott Nytt År och en god fortsättning!!!

  Stööööööörsta kraaaaaaaaaaaaamen aka

  • Usch stackars Acke, vi hade 4 hundar här varav en är skott rädd, tack och lov hörs inte smällande speciellt mycket i vårt hus, men det är förfärligt att se, när de skakar och mår så dåligt.

 3. Den nyårsfesten hade jag gärna varit med på, skaldjur det bästa som finns, ser helt fantastiskt gott ut. Ha en go nyårsdag. Kramisar Tina

Var inte blyg lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.