när tid finns

Så här en grå tisdag på sydkusten är det lite extra mysigt att i alla fall en av döttrarna är lediga och det finns tid  att sitta ned en stund tillsammans och fika.

En liten promenad till ett av stadens café en go fika och tid att prata på tu man hand, en mysig mamma dotter stund, en stund då vi kan vända ut och in på det mesta, inte alltid vara ense i våra diskussioner, skratta åt att vi ibland tycker så olika och njuta av att vi tycker väldigt mycket om att fika tillsammans.

fann

fika

Ha en fortsatt fin tisdagskväll.
Tjingeling.

till facebbok

Annonser

18 thoughts on “när tid finns

 1. Härligt med sådana stunder 🙂

  Måste fråga dig…vi har planer på, eller rättare sagt vi SKA också besöka Tutankhamon innan den utställningen far vidare…Hur lång tid tar det ungefär att gå runt där? Har hört att det finns både vuxen och barn version att lyssna på i hörlurar. (frågar eftersom vi nog åker dit med hela fyrklövern och minstingen inte kmr att ha lurar)

  Önskar dig en härlig onsdagseftermiddag.
  Kram

 2. Jag vet inget om mamma-dotter-stunder (eftersom jag ”bara” har Boyz), men om de är lika fantastiska som de jag har med mina underbaringar…ja, då har du haft en fantastisk dag! 🙂 Underbart! ♥
  Kram på dig!

 3. Ja det är ju inte alltid som man är överens med dottern :). Men det är härliga stunder då man umgås och utbyter tankar.
  Fika är gott! Tur att man kan förgylla gråa dagar.

  Ha en skön kväll och en trivsam onsdag.

  kram
  annika

 4. Nästan befriande att inte alltid tycka lika men goda fikastunder tillsammans och spännande sa,tal det gillas! Gott och trevligt i perfekt kombination!

 5. Å då är det ju i alla fall himla skönt att ni är eniga om att det är gott med fika…Det vore väl för tråkigt om man alltid tyckte lika, va skulle man då komma ihåg av alla diskussioner som var…?? Det är väl när det hettar till som man sen kommer ihåg och kan skratta gott åt…För det har hänt här…några gånger eller så….
  Ha det gott!!
  Kram kram

Var inte blyg lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.