Hos Morten

När man fikar hos Morten på bookcafé med fina väninnan, vi som känt varandra sedan vi var i 17 års åldern,  vi kryper in  i ett hörn med latte och räkmacka, och pratar om livet.Vi som känner varandra utan och innan, som kan skratta och gråta tillsammans. Timmarna flyger iväg och ingen av oss har bråttom, när vi skiljs åt och kramas och vet att om en vecka ses vi igen.

Så kommer jag hem och huset är fyllt av levande ljus och ett stort fång tulpaner står på bordet och grillen är laddad även om det duggregnar.

Det måste vara den allra bästa starten på februari.

ros  Kram Åse

24 tankar på “Hos Morten

  1. Ja, verkligen! Det låter som en urfin februaridag. Jag själv har ju jobbat, men sen kom jag hem till ett dukat bord och ett glas rött. Fint det också 🙂

    Kramar

  2. Ja…det måste det verkligen vara!! Man har få vänner som man kan dela allt med, som lyssnar och förstår, inte fördömer men är ärliga. Som, när man är tillsammans med, tiden bara försvinner, och man upptäcker att klockan nästan gått ett varv runt urtavlan och man har ändå massor kvar att prata om. Å sen grillning på det…kan inte annat än bli en bra månad!!
    Kram kram

  3. Ja vilken bra start och vad mysigt att kunna ses så ofta jag har också en gammal skolkompis och vi har fortfarande kontakt men tyvärr bor vi för långt ifrån varandra för att kunna ses varje vecka – det är sååå synd 😉

Var inte blyg lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.