Vad säger man

Tack Tack och än en gång tack till alla er som på ett eller annat vis hjälpt till att sprida och hjälpa oss att få med en extra resväska till Uganda.

Tack Gun och Hörni som kom med den sprudlande idén om en insamling, tack alla ni andra som länkat hit och till Anna, Jennie och Victorias blogg och omnämn dem i era bloggar, tack till alla er som skänkt ett bidrag, i slutet av veckan när tjejerna kan se hur mycket som kommit in på Bristols konto lovar jag att redovisa det här. Det är alltid några bankdagar hit och dit innan man kan se pengarna.

En stor eloge till er alla, att det skulle bli så här stort kunde jag inte drömma om och det gör det extra härligt och varmt i hjärtat, jag känner inte Anna, Jennie och Victoria personligen men Anna känner jag på nått vis ändå för vi har haft mycket mail kontakt och när det är hundutställning i Tvååker för det är i Tvååker hon finns, då ska jag leta upp den där korvlådan och ge henne en kram på riktigt.

I lördags var vi hembjudna på middag hos våra goa vänner Helene och Pelle, föräldrar till den riktiga Charlie det blev så klart mycket prat om Bristol om Charlie dockan och den riktiga Charlie. Jag berättade om tjejerna, om Bristol och om det brassband man har på skolan, så säger Mamma Helené visst är det konstigt på skolan har de ett brassband och vår Charlie har ett band och lever för musiken, just då kommer Charlie hem och hör vårt samtal och säger, en dag åker kanske jag till Uganda och spelar ihop med deras band. vem vet så blir det kanske.

funked up      Bild MGreen

Killen längst bak i randig tröja är Charlie, bandet heter Funked Up gillar man Red Hot Chili Peppers då gillar man Funked Up.

Fram till den 15/2 går det bra att hänga med på resväskan
Bristols bankgiro :669-2099

Än en gång tack och en Bamse kram till er alla härliga människor där ute i vårt avlånga land.

Kram Åse  

 

Annonser

14 thoughts on “Vad säger man

 1. Jaha ja… då åkte man dit då… svag i hjärtat som man är 😉
  Du är väl för gooosigmooosig och hjärtegoood!!!
  Pözzzz till dig snäckan!!!!

 2. Tack till DIG Åse! Som sagt, slänga ur sig en idé kan vem som helst göra, men du GÖR något, du kontaktade flygbolagen och du startade insamlingen, det är beundransvärt. Och tjejerna är fantastiska, vilka eldsjälar! Kram

 3. God morgon vännen!! Här blev det stort huvudbry, för jag kunde inte skriva in bankgironumret när jag skulle sätta in pengar!! Ska det till något mer, kanske vilken bank det går via??
  Annars är allt väl…blir så glad för tjejernas engagemang och alla kända och okända som glatt hjälper till, världen ser inte så illa ut i alla fall!!
  Ha det gott!!
  Kram kram

 4. Tänk att det finns så underbara människor.
  Vilken kanonidé!
  Hoppas att drömmen blir sann. Att han en dag åker till Uganda och spelar ihop med bandet.
  Kram!

Var inte blyg lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.