2013-04-01

Första april, 1.a april, 2013-04-01 den stora lura vem du vill dagen, dagen som bjudit oss på blå himmel och en stor gul sol, dagen då kroppen och knoppen jublade och sa strunta i dammråttor, smutsiga fönster ge dig ut, ut och njut av solen, inandas havsluften och allt det vackra du har omkring dig.

bjork

Vem kan motstå ett sådant erbjudande, inte jag. Att vandra längs havet, höra vågorna som rullar mot land, känna solen som värmer vinterbleka kinder. En lisa för  både kroppen och knoppen. Njutning !

axl

grenar

hav

boj

Det är härligt att leva för det är då man får se hur det går

Önskar er en fortsatt härlig första april
Kram Åse

Annonser

31 thoughts on “2013-04-01

 1. Ja nu börjar verkligen solen att bli helt underbar! Det är ett helt annat ljus ute. Nu väntar vi bara på att nattfrosten ska ge med sig.

  Ha en bra dag!

 2. Underbara bilder från ett underbart landskap … den lilla schnauzerns kroppspråk känner man ju igen … min älsklingshund (ja, det tycker ju jag som har min StinaFina (dvärgschnauzer) …

  Kram!

 3. Oj oj, nu blir jag nästan lite avundsjuk. Så härligt att få vara vid havet en sån vacker dag. Bor du mitt i Ystad eller? Där är så vackert.

  Må så gott!

 4. Att lära sig och strunta i alla måsten är en konst så god som någon..** helt klart ska man vara ute nu när vädret är så fint med strålande sol. Rätt som det är så vänder det….
  Kram vännen o ha det fint♥

 5. Sköna bilder där från din promenad vid havet. Har haft ljuvlig väder här också och i solen var det riktigt skönt 🙂
  Ha det gott!

 6. Ja, nog har det varit en underbar måndag! Äldsta dottern var på långritt i två timmar. De red längs med stranden. Inte fel det heller…

 7. Fantastiska bilder!!! Att vandra vid havet skulle jag inte tacka nej till, härligt!!!

  Kraaaaam aka

 8. Vi har i dag dragit runt på Österlen och tittat på en massa konst! Betydligt mycket mera snö där än på dina foton! Vi avslutade turen på Ystads Saltsjöbad med Gynning x 2!
  Nu hoppas vi att solen stannar och att även värmen kommer så vi får uppleva våren i
  Skåne så som den ska vara!
  Kram
  Melodys matte

 9. Vilka härliga bilder! har inte varit ute något idag, för jag har varit på påskmiddag hos mamma och pappa! men vädret har verkligen varit fantastiskt hela helgen hoppas det fortsätter så!
  Kram Helena

 10. Nu får vädret sluta att vara ett stort aprilskämt o ge oss vår, med mycket sol o värme. Din dag ser ut att ha varit helt ljuvlig, stor insättning på måbrakontot. Ha en bra start på veckan vännen. Kramisar Tina

Var inte blyg lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.