när barnen

När barnen inte är barn längre, när barnen faktiskt är vuxna och bor för sig själv. Då känns det bra att ha dem i samma stad, man kan träffas när man vill, om man vill.

254069_10150645097080525_7829196_n

248395_10150599452555231_3891425_n

Så försvinner en för några veckors utbildning till huvudstaden och mamman kan längta ihjäl sig. Att längta lite är nog bra.

Hur vuxna de än är så är de mina älskade ungar.

Det går fortfarande att hänga med på min tävling, den hittar ni här 

Ny vecka, nya utmaningar. Ha en härlig måndag.
Kram Åse

29 tankar på “när barnen

 1. Ohhllalallaaaaa…. sitter mammsen & pappsen med laddat gevär 😉 !! Vi sötnötar, men dom är som mamma, lika pärlfina <3! Kraaam

 2. Vilka fina tjejer du har. Än så länge bor båda mina killar hemma, men stora F blir 19 på söndag så det kan komma när som helst att han vill läsa i någon annan stad eller utomlands. Då kommer mammahjärtat att värka av saknad, men samtidigt är det så det ska vara, man få ha sina älskade ungar till låns sen måste de prova sina vingar o få flyga. (Men helst i närheten )Kramisar Tina

 3. Nu har du skrämt upp mig så det är inte mer än rätt att du hjälper till. 🙂 För du har rätt. De kommer alltid att vara ens barn. Känner du två supertrevliga killar i rätt ålder? Jag vill godkänna dem först innan… 🙂 Tiden går så ruskigt fort. Sista tiden har våra tjejer tagit flera nya frihetssteg. Vi vill dem allt gott i hela världen… men vi är även egna egon. Inte är det kul om de blir förälskade i någon som bor i en annan världsdel och ska bestämma bostadsort. Jag vill inte pussa barnbarn på Skype. Vi har vänner som råkat ut för det.
  Det är klart att de var… sådant får inte en gammal gubbe har några åsikter om.

 4. Vilka fina döttrar du har!!!
  Alla mina fyra bor fortfarande hemma, men min äldsta dotter är på väg att stå på egna ben. Kommer kännas konstigt den dan hon flyttar:-)

  Kram cecce

 5. Ja man får vara glad så länge man har de nära, helt plötsligt kanske de flyttar sin kos 😉 Fina bilder på dina söta tjejer !!! Åhh gash vilken tävling, den måste jag ju såklart vara med i också – tjohej!

  Kram Ullis

 6. Vilka fina tjejer du har!!! Å ja, visst vill man ha dem i närheten. Min äldste grabb bor en mil härifrån, det är helt ok 🙂 Hoppas du har en härlig dag i solen!!
  Kram

 7. Vilka söta flickor du har! Jaa just nu har jag lite ångest för att min dotter ska flytta tre mil söderut, vilket blir helt fel håll för oss! Men det är ju inga problem, det är bara att jag vill ju ha henne nära, men det blir ju säkerligen hur bra som helst!
  Kram Helena

 8. Visst är det så, de förblir ens barn och man längtar ständigt. Vi har en son hemma, en dotter i samma stad och en son och barnbarn 30 mil härifrån. Men man vänjer sig och det är tur att det finns skype och facetime så man kan ”ses” ändå.

 9. Så hoppas jag att vi får ha det i framtiden! (att de åtminstone finns i närheten) Fick panik när maken började prata om att han började längta tillbaks till Norrland och de stora barnen förstås sa att de i så fall stannar här i Skåne…
  Nu planerar vi dock för husbygge (förhoppningsvis går planerna i lås), så då blir vi ju kvar här! Hurra, jag vill verkligen INTE flytta tillbaks, men det är ju svårt om någon i familjen otrivs.
  Ha det bra!
  Kram Camilla

 10. Vilka vackra tjejer du har 🙂

  Självklart längtar man.. men det är ju tur att vi lever i dataålder & mobiltelefonernas tid 😀

  Ha en fin måndag!
  Kram

 11. Fina bar du har. Jag har tre. Två är utflugna, men bor nära oss. Flickan bor hemma men är på väg till Sundsvall… tror jag. Har redan bölat över det.;-) Kram Stina

 12. Vilken tur du har som har dem så nära. Jag har inte mina sådär jättenära just nu . Stoffe har precis fått en lägenhet i Lund. Marcus pluggar ju i Skövde och man vet aldrig vart han hamnar sen . Petra bor ju ganska nära men det tar ändå en halvtimme att köra dit. Men men så är livet Tur det finns facetime och såna moderniteter så man kan se dem när man pratar med dem.
  Måste få säga att det var ett par söta tjejer ni har 😀

 13. Kan tänka mig det. Jag är så glad att mina bor hemma än 🙂
  Åååå,jag skulle så gärna vilja vara med i din tävling,men vi är ju fyra personer.
  Kram!

Var inte blyg lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.