Barnen på Bristol Academy

Varje dag tittar jag in på bloggen Eddie och barnen på Bristol Academy,  varje dag känner jag både sorg och glädje, sorg över den fattigdom barnen i Uganda lever i, glädje över det arbete Anna, Jennie och Victoria lägger ned för att hjälpa barnen på Bristol,  glädje men också sorg över hur Eddie som driver skolan varje dag kämpar för ”sina” barn, kämpar för att ge dem kärlek, trygghet, mat på bordet och kunskap.

Jag fascineras av den drivkraft och det engagemang dessa fyra har tillsammans, i varsin världsdel, med olika förutsättningar kämpar de tillsammans och jag beundrar dem alla. 

När jag idag ser bilder på Anna med Eddies barn i famnen och Eddie med dockan Charlie i famnen då fylls mitt hjärta med lycka och kärlek, kärlek för att jag vet att här hemma i lilla Sverige vandrar en livs levande Charlie,  en ung frisk, fin kille med hela livet framför sig. En kille som gläds över att en docka fick resa till Uganda, bära hans namn och sprida glädje hos en ny liten vän, en kille som precis som Barnen på Bristol Academy lever för musiken och vet att de har olika förutsättningar här i livet………. 

img_4024_516e9ee3e087c345b1adce82

img_4022_516e9ec99606ee5c27456c84

Bilderna tillhör Eddie och barnen på Bristol Academy

Ingen kan hjälpa alla men alla kan hjälpa någon, tillsammans kan vi göra skillnad
Kram Åse

15 tankar på “Barnen på Bristol Academy

 1. Jag var precis inne på Bristol Academy-bloggen för jag hade tänkt ”ge” en av deras dockor, blev så inspirerad av dina inlägg. Och vem skrev dem inte om på sin blogg……jo om allra finaste Åse minsan 🙂 Ha en fin helg! Kram Annelie

 2. Precis innan vi lämnade Sverige hann vi få vårt brev med foto på flickan som fick Melody dockan och det berörde verkligen oss. Hoppas vi kan fortsätta att göra skillnad!
  Följer dem också varje dag!
  Kram
  Melodys matte

 3. Beundrar tjejerna o det fantastiska jobb de gör o visst ska vi hjälpas åt för att göra skillnad, så viktigt o så betydelsefullt. Kramisar Tina

 4. Så är det! Tillsammans kan vi göra skillnad!

  Glömmer aldrig min resa till Gambia och det jag upplevde och såg där.
  Den resan har satt spår på ett sätt jag inte riktigt kan förklara.

  Fint skrivet av dig!

 5. Ja, jag följer med både på nära håll och på bloggen, de är helt fantastiska människor!!! Du är också fantastisk som gör vad du kan för att sprida deras arbete! Inte minst hur du fick ihop till extra väskor på deras resa!! Som du skriver, alla kan göra något, och tillsammans gör vi skillnad.
  Kramen ❤

Var inte blyg lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.