Dyka i garderoben

Att resa är för mig att leva lite mer, oavsett om resan är en dagsutflykt ut på vårt vackra Österlen eller över bron för att spendera några timmar i Köpenhamn, eller som den stundande resan då det krävs att man kliver på en flygmaskin.

Det är dags att göra en djupdykning i garderoben, det krävs nästan både snokel, cyklop och en stor portion tålamod. Men nu är det ett måste, för nu ska vår och sommar kläderna ut på tur och få lufta sina vingar, resväskan ska packas och resa över bron till andra sidan sundet där ska den få kliva in i magen på ett plåtrör och förhoppningsvis ska den sväva 10.000 meter ovan marken och landa på samma ort som jag.

katedral

Tillsammans med goa härliga vänner ska vi under några dagar njuta av öarnas ö och städernas stad, strosa i en stad som är full av charmiga gränder som jag redan är förälskad i, där ska vi ta tillvara tiden och kanske upptäckt något unikt, något som gör vår resa så speciell som den faktiskt är. Vända ansiktet mot solen med solglasögon på näsan och bara njuta av tillvaron, inga måsten bara vara.  

vinglas o hand

molla

Om några dagar är vi där.
Kram Åse

Annonser

14 thoughts on “Dyka i garderoben

 1. Spanska solkusten är fortfarande soligt, men inte så badvänlig vintertid. Runt 16 på land, så en golfrunda ligger bättre till. Gott om kul saker för barn. Eller flanera i staden med Picassos barndomshem och borgen Gibralfaro.

 2. Vad härligt det låter 🙂 Hoppas verkligen att ni får en mysig resa med smultronställen uppträdda på strån.
  Ha det gott så länge!!
  Kramen

 3. Å det låter helt underbart! 🙂
  Att resa är att leva lite mer. Så sant. Känns alltid så oavsett om det är en utflykt i närheten eller en långresa, precis som du skriver. Bara det inte blir för ofta 😉
  Hoppas du tar oss med på din resa genom dina vackra bilder och målande text sedan!
  Stor karm Johanna

 4. Här har du en till som tycker att resandet förhöjer livskvaliteten … Vare sig man reser långt bort, eller bara gör en dagsutflykt.

  Ha en underbar resa … får jag väl önska dig förstås.

  Kram

Var inte blyg lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s