När det är som bäst

När man vaknar till en morgon där himlen är grå, men där bakom molnen finns solen och värmen tränger sig sakta igenom det grå. Vi vandrar genom trånga gränder i en ännu sovande stad, det är lugnt, det är stilla och det är underbart. 

palm

Någonstans bortom nästa gathörn hör man någon spela på en gitarr, man kan inte låta bli att nynna med och ta några danssteg, le och tycka att livet är fantastiskt.

katedral

Tillsammans med de finaste vänner, vandrar vi i små gränder, från katedralen hörs musik och vi kan inte låta bli att stiga in, några minuters stillhet, en stund för eftertanke innan vi vandrar vidare. 

hast

torn

rose

Palma gnuggar sömnen ut ögonen, vaknar till liv, vi slår oss ned på Plaza Mayor, lyssnar på gatumusikanterna och tittar på folklivet. 

hund

kryddor

notter

När fötterna är trötta och magen hungrig slår vi oss ned för lite tapas och vin, där i en mysig miljö blir vi sittande, de mest underbara tapas ställs på bordet, vi äter, skrattar och njuter både av maten, drycken och härligt umgänge. 

meny

tomat

dryck

Ha en fortsatt härlig söndag.
Kram Åse 

Annonser

18 thoughts on “När det är som bäst

  1. Nu har jag också varit med på ett hörn på er resa. Underbart! Härliga texter som lockar och fantastiska bilder som vanligt. Tack för trevlig läsning till morgonkaffet! Kramar. PS. Du får bli med mig ett par dagar på jobbet så kanske vi kan hjälpas åt att bota din flygrädsla. Om du visste hur många passagerare som gråtit ut i min famn, hur många händer som krampaktigt hållit mina, hur många skrik jag hört. Det är en vanlig dag på jobbet när man skuttar runt med propellflyg i ett norskt landskap som böljer sig fram och där vädrets makter leker tafatt ständigt och jämt;-))

  2. Härligt med semester….även om vädret inte är det bästa…vi hade lite regn och blåsigt på Irland…men även en ljummen kväll utan blåst 😉 Och lite sol också…..
    Ha en fin kväll!
    Kramis

Var inte blyg lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.