Restaurangtät

Lilla Ystad är en restaurangtät stad, här finns något för alla, allt från pizza till fine dine, för både den lilla och den stora plånboken. Förra veckan slog Norra Promenaden upp portarna i ny regi. Varsamt renoverat i ljusa vackra toner. Restaurangen är belägen i den mest ljuvliga miljö.

norran7

gardin

Här bjuder Carina och Lasse Larsson sina gäster till bords och serverar vällagad husmanskost med en twist, välkomponerat och till humana priser.

IMG_0877kok

inne3

mat

När man efter en härlig måltid mätt och nöjd cyklar hemåt i den ljumma kvällen, då känns livet extra bra.

gata

Har man vägarna förbi Ystad är Norra Promenaden väl värt ett besök.

Önskar er en solig och skön måndag.
Kram Åse

25 tankar på “Restaurangtät

  • Visst har det blivit fint, mycket goda vänner som driver Norran. Lasse är en otroligt duktig kock så det kommer säkert att gå jätte bra. Kram

 1. Nu undrar jag ju förstås om det är du som är så skicklig fotograf eller om det har blivit så det trevligt där inne! När jag var där senast, så var det på en lunch och jag fick lite av skolbespisning
  känsla! Men har det blivit så där fräscht, så ska det helt klart bli ett besök där någon kväll!
  Men var är solen i dag?
  Kram
  M.E

 2. Där såg ju riktigt trevligt ut & gott. Den ska jag lägga på minnet…fast inplanerat är redan ett besök på Mårtens bokcafé, där är det riktigt mysigt…sen vilken dag eller år vi landar där, det vet man inte än…finlirar på en Österlen biltur en dag, såg lite roliga ställen på väg till loppisen i Glemmingebro i Söndags.

  Kram Kajsa

 3. Så vackert det ser ut och resturangen jätte mysig. Min morfars fru har en lägenhet i Ystad som de brukar åka till sommartid. Var där en gång som barn, men skulle vilja åka dit igen, men det tar lite tid för oss så den minsta får nog bli lite större först.

 4. Det såg verkligen inbjudande och mysigt ut!! Men sista bilden…den tar ändock priset…stockrosorna…kvällssolen…kan absolut inte bli bättre!!
  Kram kram

 5. Igår efter lunch tog vi en halvtimmes promenad runt Norra Promenaden. Naturligtvis kunde vi inte motstå att titta in när vi såg att det äntligen öppnat. Vilken ansiktslyftning. Hoppas att det kommer att gå jättebra. Läget är verkligen suveränt. Vilka fina bilder du tagit. Festligt. När vi promenerande kom till Lilla Västergatan vände jag mig om och sa att jag måste ta en ny bild där med Mariakyrkan i bakgrunden. (På vår månadskalender i köket kommer vår majbild därifrån). Nu hade vi ingen kamera med oss. Istället gav du oss en tio över nio bild utan trafik. 🙂
  Jag vill inte vara inne. Det är så underbart ute. Måste ut en runda till… kram

 6. Ser verkligen supermysigt ut!!! Tack för ett gott tips om man får vägarna förbi Ystad 😉
  Ha en härlig kväll!
  Kramen

 7. Ser verkligen trevligt ut i Ystad och även på restaurangen. Fina bilder, som lockar och ger längtan att kanske i framtiden ta sig dit.

 8. Verkar vara en mysig stad…..och vilken härlig restaurang…..så långt ner som till Ystad har jag aldrig varit….nere i Båstad och Halmstad är längst ner i Sverige som jag har varit…..har bott i Göteborg i åtta år…..
  Kramis bia

 9. Ser underbart ut… trevlig miljö och god mat… härligt !
  Och Åse – den där sista bilden, så skönt ljus… så fin!
  Lägger restaurangen på minnet, om vi kommer så långt söderut…
  Kram

Var inte blyg lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.