Quinna

Dagens bokstav i fotoutmaning A-Ö som Malin och Sara står bakom är Q som i Quinna,
Fotoutmaningen där vi för varje kommentar skänker en krona till cancerfonden och Rosa Bandet.
Sedan vi var tonåringar har vi känt varandra jag och Charlotte, min fina väninna. denna vackra quinna som jag delar allt med. Vårt häst och hund 
intresse, tillsammans har vi skakat loss på stadens diskotek, vaggat skrikande småbarn, rest tillsammans, pratat, skrattat, gråtit och alltid funnits där för varandra. 

charlotte

I går for vi på en liten eftermiddagsutflykt till Kivik för att beskåda den vackra äppeltavlan och för lite gofika. Himlen var grå och vindarna friska men Kivik är mysigt oavsett väder.
appI den lilla byn vandrade vi omkring en stund.

tittut

Stannade till och pratade lite med Fritiof Nilsson Piraten innan vi for vidare mot Simrishamn där vi gjorde vårt fika stopp. 

piraten

På hemvägen hamnade vi på memory line, skattade så tårarna trillade och vips så var vi på villovägar, vi for backe upp och backe ned genom små byar på slingriga vägar, men vad gjorde väl det när man sitter i bilen tillsammans med en fantastisk quinna.

Ha en fin torsdagskväll.
Kram Åse 

23 tankar på “Quinna

 1. Underbart med bästa vänner. Själv träffade jag mina fina tjejer i går kväll o hade sådär hysteriskt roligt, längtar redan till nästa gång vi ska träffas. Kramisar Tina

 2. Vilket jättefint inlägg med ett sååå viktigt tema! Vackert skrivet om din vän – det är verkligen en rikedom att ha nära vänner som finns där i vått och torrt!

  Önskar dig en fin helg!

  Kraaaaaam aka

 3. En sådan quinna är guld värd!! Någon som man har delat sitt innersta med, som inte dömer utan lyssnar och förstår…vacker bild på henne och häst!!
  Kram kram

 4. Så fint!! Jag ringde en av mina bästa vänner idag. Vi har inte pratat på ett tag men vips så är man tillbaka där man slutade och allt är sig likt. Älskar´t! Kram Sara

 5. Vacker Quinna du var ute och åkte med i vackra Kivik! Vi har faktiskt glömt att åka och titta på äppeltavlan i år! Kanske kan bli till helgen och så en fika på Olof Victors på vägen dit så klart, det missar vi aldrig!
  Kram M.E

 6. Det är guld att ha sådana vänner! Och jag har förstått att du är just en sådan man skulle
  vilja ha vid sin sida i ur och skur.
  Ha en fortsatt mysig kväll!
  Kramen

Var inte blyg lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.