älska

Vilken underbar lördag vi bjudits, soligt och vindstilla, morgonpromenaden gjordes på lätta fötter och med ett leende på läpparna. 

Lite härliga adventsinköp och massor av babymys. I timmar kan vi titta på varandra, lära känna varandra, den lilla handen som griper om ett finger de stora ögonen som lite sömnigt tittar upp på mig, ser ut att tänka hej är du här, vilken tur att jag vaknade precis nu. Känna den härliga babydoften och den mjuka huden, känna hur hela mitt hjärta blir alldeles varmt, få viska i ditt lilla öra – vet du – vi älskar dig, villkorslöst och för alltid. Precis samma ord som jag viskat i din mammas öra så många gånger. 

abbe

abbe1

abbe3

hand

ora

Önskar er den allra bästa lördagskvällen.
Kram Åse 

9 tankar på “älska

 1. Njuter av dina foton till min frukost som idag intas hos syster i Söderköping. Men så bär det iväg till Stockholm för att träffa nya barnbarnet som kom till världen i måndags!
  Gissa om jag längtar…
  Önskar er en härlig söndag!
  Kram M.E

 2. Vilka helt underbara bilder på ett litet mirakel! Du skriver så härligt, värmen och kärleken lyser igenom i varje bokstav.
  Hoppas ni får en mysig kväll ni också!
  Kramar till dig ❤

 3. Så underbart du skriver om ditt lilla barnbarn. Vilken kärlek! Önskar att alla barn fick uppleva det du skriver om. Jättefint på alla sätt!

Var inte blyg lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.