Rutiner

Rutiner, dagens tema i Maria och Kristinas fotoutmaning vänner emellan.

Rutiner, de vanliga morgonbestyren som nästan alltid görs i samma ordning, husnycklar och bilnycklar som har sin givna plats och hamnar där de ska utan att man behöver tänka. Morgonens hundrunda som när det är arbetsdag nästan alltid går samma väg.
Rutiner på gott och ont, som det ibland kan vara nyttigt att bryta. 

ruby

axl-bastFler rutiner hittar ni hos Maria och Kristina 

Önskar er en solig och skön söndag.
Kram Åse 

Livet är inte ett problem som skall lösas
utan en verklighet som skall upplevas

Annonser

19 thoughts on “Rutiner

 1. Det är intressant med rutiner. Ofta vill man bryta sig loss och känna sig fri. Men om man har rutiner kan man bli mer effektiv och därmed vara mer fri. Balans som vanligt 🙂 Och fina bilder hos dig som vanligt. Kram!

 2. Har man varit med om något äventyrligt kan det vara skönt att återgå till rutiner. Viktigt är att få dem så ljusa och trevliga som möjligt utan att det blir fel i slutändan. Vissa rundor är härliga att ha som vanor. Fast det är hundrade gången kan man se något nytt med tur eller en vaken blick. Kram Bosse. Önskar dig en fin vecka arton.

 3. Livet är inte ett problem som ska lösas
  utan en verklighet som ska upplevas!

  Har aldrig hört detta, men tycker det finns mycket klokhet i de två raderna! Tänk om vi alla kunde ha det så… och leva efter det!

 4. Fina bilder och kloka ord som alltid hos dig. Visst kan rutiner vara på gott och ont och ibland kan de vara riktigt tråkiga med för det mesta är de bra att ha tycker jag.
  Kram Maria

 5. På gott och på ont. Rutiner är ganska så tryggt och bra men det får inte bli för tryggt… Fast göra av med nycklarna har jag inte lust att göra 🙂

 6. Härliga bilder! Ja rutiner kan vara på gott och ont men visst mår man bra av att ha en del rutiner i vardagen. Tack för påminnelsen om att det är denna fotoutmaning idag, det hade jag glömt (ingen ordning på mina rutiner där tydligen).=)

 7. Det är något vilsamt om rutiner är likadana. Inte alltid som jag håller rätt på nycklar som dej, oj vad bråttom det kan bli då.

  Ha en fin söndag. // Lissen

 8. Hej vännen!
  Ja du att bryta rutiner är aldrig fel. Det ska jag tänka på.Dina vackra ord om livet ska jag föreviga på papper någonstans i huset. Ha en underbar söndag.
  Kram Kristina

Var inte blyg lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.