Tillbaka till det vanliga livet

För de allra flesta av oss är dagen i dag då vi går tillbaka till det vanliga livet, den efterlängtade sommarsemestern är tillända och vardagen tar vid, vardagen som innebär att väckarklockan måste plockas fram från sitt gömställe.  Säkert är jag inte ensam om att undra vart tog tiden vägen ? Talesättet stämmer så väl – Tiden går fort när man är lycklig. 

På skolgårdarna hörs röster från barn som väntar på att klockan ska ringa, förvissa för allra första gången, första skoldagen, lite pirrigt och väldigt spännande.  I butikerna byts sommarkläder ut mot höstkollektionen, tjocktröjor och boots, men även om luften är lite svalare, mörkret faller tidigare och jag ska börja arbeta på onsdag så njuter jag av augusti. 

SONY DSC

SONY DSC

Jag hoppas och önskar att augusti forsätter att bjuda mig på barfotadagar då gräset kittlar så skönt under fötterna. 

En läsvärd artikel hittar du här 

Kram Åse 

Det är så roligt att vara på gott humör, man blir så glad av det. 

Annonser

25 thoughts on “Tillbaka till det vanliga livet

 1. Idag känns det som om hösten har landat. Lite väl tidigt om du frågar mig:-) Vill fortsätta gå barfota ett tag till ju!! Vi får hoppas det är tillfälligt!

  Kram Cecce

 2. Vilka söta bilder! Just idag är det inte riktigt barfotaväder men det kommer säkert fler sådana dagar för än är det inte riktigt höst.
  Kram Maria

 3. Augusti är en underbar månad – också. Det är tur det! Så de fantastiska Ölandsbilderna, vilken längtan dit jag får…

  Hästhuvudstudien är fantastisk. Den vill jag ha i brons, tack!

 4. Så fint du skriver till mysiga bilder! Mon första vecka och vi förbereder oss för fullt så eleverna ska få det bra när de kommer nästa vecka!

  KRAM Anna

 5. Själv njuter jag fortfarande av sommar, sol o semester, men om två veckor när jag går tillbaka till vardagen, då är det rätt ok med höst. Söta små barnfötter. Kramisar Tina

 6. Jag tycker åxo det är med en viss vemod som man lämnar den sköna sommaren och den låååååååånga ledigheten som nu snart går till ända. Jag börjar om 1 vecka.
  Men i övrigt kan det vara skönt med vardagslunket igen, och man kommer ju rätt snabbt igång ändå efter semestern. Jag har haft 2 månader nu.
  Hösten är vacker och skön tycker jag.
  Ha nu en jättefin onsdag!
  kram.

 7. Min vanliga vardag börjar inte förrän om en och en halv vecka 🙂
  Då börjar skolorna och då börjar jag jobba. Men som sagt…än så länge har jag semester 🙂
  Kram!

 8. Än är väl inte barfota dagarna över..de får gärna stanna lite till ( eller länge) ..men höstmodet har smugit sig upp på hyllorna och man får gotta sig lite till i sommarkläderna på rean….och jobb och rutiner börjar landa här med. Nu är det mesta av ledigheten slut och man minns med glädje sin semester och denna härliga sommar. Det blir ett skönt underbart minne att bära med sig…länge, för det värmer

  Kram Kajsa

 9. Vilka underbara bilder!! Ja, visst är det så, tiden rusar iväg, men jag börjar mer och mer förlika mig med att även denna underbara sommar kommer att ta slut. Men än så långe suger vi hårt på karamellen augusti. Vi badar och njuter av de härliga kvällarna, även om de är kortare och lite fuktigare.
  Önskar dig en fortsatt härlig vecka!!!
  Kramar från mig

 10. Alla årstider har sin charm tycker jag! Och så ska man leva och njuta i nuet. Fast det är kanske lätt att säga då jag har nästan tre veckors ledighet kvar 😉
  Kram!

 11. Knubbiga, underbara fötter! Misstänker att de tillhör ett kärt barnbarn!
  Har läst artikeln och ja, en del saker kan skjutas upp, men inte livet självt!
  Önskar dig en bra arbetsstart…det blir bra!
  Kram, Gunilla

 12. Så tänkvärt skrivet för det är ett så vanligt fenomen, tycker jag hör liknande fall hela tiden. Neej man ska leva här och nu och inte vänta till den efterlängtade pensionen, för vem vet vad som händer… Kram

 13. Det är nog bra att ha förmågan att vänta och behärska sig, men risken finns ju att man aldrig hinner uppleva det där som man väntar på. Livet är ju just nu och här och ingen vet vad morgondagen bär med sig. Själv känner jag i år att jag vill njuta av varenda sommardag som om
  det vore min sista sommar… en känsla jag aldrig haft förr och som kanske kommer med åren?
  Kram M.E

Var inte blyg lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s