I Fokus

1 mars, ny månad, ett steg närmre våren.
Våren som vi nog alla längtar efter, träden som knoppas, blommor i rabatten och den värmande solen som ska få ge bleka vinterkroppar lite färg och näring. 

Söndag och fotoutmaning hos Maria och Kristina

I Fokus.
Livet här och nu, det är här jag försöker ha mitt fokus.
Det som hände i går har varit, om morgondagen vet vi inget.
Fånga dagen och sätt livet i fokus.

Önskar dig en fin söndag
Kram Åse

DSC02392

DSC02335

25 tankar på “I Fokus

 1. Mycket fina bilder. Fast det bjuder du oss bloggbesökare alltid på. 😀 Jag strävar mer åt att leva i en ”tretid” och hitta en behaglig balans i det. Förr-Nu-Sedan kunde jag lite slarvigt kalla det. Just nu är redan då efter en kort stund. Svanar är stiliga, men har en tendens att bli ilskna. Hoppas du njutit av det fina vädret idag. Igår åkte jag ner till småbåtshamnen. Alla bänkar var upptagna vid ”muren”. Efter fem minuter gick solen i moln och det blev kallt och började regna. Hoppas de inte tyckte att det var jag som hade med mig vädret. 🙂 Kram Bosse

 2. Så klokt…och alltför sällan stannar vi upp och ger oss själva tillstånd att bara vara och njuta av nuet. Och inte har man blivit direkt klokare med åren heller…
  Kram kram

 3. En fantastisk tolkning med dina ord och bilderna på den vackra svanen. Jag tar till mig de orden och ska försöka göra just så…
  Kram

 4. Hej vännen! Du har så rätt, det är så viktigt att vara här och nu. Fast usch så svårt ibland. Jag gillar texten på din header, försöker tänka så. Underbara bilder och jippi nu är vi inne i mars månad och ett steg närmre sommar.
  Stor kram kristina

 5. Vilken klok tolkning av i fokus! Jag har ärligt talat lite svårt med det just nu, att sätta fokus på här och nu och tankar och handling rör sig mer runt det som ska komma än det som är nu. Du påminner mig om att jag behöver bromsa ner lite och njuta lite mer av nuet.
  Kram Maria

 6. Det är klokt och vi måste bli påminda om det lite då och då. ´Vardagen vandrar lätt över till att bara vara och då glömmer vi att se, höra och känna.
  /P

 7. Kloka ord av en klok kvinna. Du har känslan för att hitta rätt ord. Vilka underbara bilder på svanen, jag saknar verkligen min här.
  Önskar dig en fortsatt fin kväll!
  Kramen

 8. Kloka du, vilken bra tolkning. Jag borde skriva ut ditt inlägg och rama in det och sätta det ovanför mitt skrivbord! Så vackert formulerat och så vackra foton.
  En del dagar grubblar jag på det som varit och oroar mig för det som ska komma, men jag
  jobbar på att ha dagen som är i focus, det gör jag…
  Kram M.E

 9. Försökte fånga dagen och göra något som skulle ha gjorts igår! Det var svinkallt i vinden och helt opoetiskt. Vi beskar 1/3 av de små oxlarna resten får vara till en annan morgondag!

Var inte blyg lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.