In real life

In real life – det verkliga livet det som är här och nu.
25102015-DSC_0020Det livet vi måste ta vara på och njuta av.  Livet som på några sekunder kan förändras, då det kan vara försent att ångra allt det man inte gjort. 

25102015-DSC_0025

Små saker som inte kräver så mycket, att ta sig tiden och njuta av det vi har omkring oss, naturen, familjen, vännerna, livet – att vara glad och tacksam över att vi får lov att vara med och uppleva det som är in real life. 

25102015-DSC_0039

25102015-DSC_0058

25102015-DSC_0070

I går träffades de in real life, några duktiga fotografer och skribenter för att tillsammans ta sig an Maria och Kristinas fotoutmaning,  jag önskar att jag kunde varit där och fått träffa dem in real life. 

25102015-DSC_0136

Fånga dagen för om morgondagen vet vi inget.
Fler bidrag hittar ni hos Maria och Kristina.

Ha en fortsatt skön söndag.
Kram Åse 

Annonser

23 thoughts on “In real life

 1. Vackra bilder som alltid Åse och lika fina som dina bilder är dina kloka ord. Vi hade en riktigt mysig stund tillsammans vi som sågs in real life igår, faktiskt så mysig att det nog kan bli fler träffar av det slaget och då hoppas jag att du kan vara med.
  Kram Maria

 2. Hej vännen!
  Jag jobbar på det där att fånga dagen och hittar ofta kloka ord som vägledning hos dig. Hoppas du har möjlighet nästa gång vi ska ses. Stor kram Kristina

 3. Vilka underbara bilder, och med dina vackra kloka ord så är det fulländat. Att vara rädd om det man har runt sig och vara närvarande i nuet är det viktigaste vi gör.
  Var rädd om dig vännen!
  Kram
  Pia

 4. Vilken proffsfotograf du är. ❤ och tänkvärda ord upptill. Solveig berättade om dina fina bilder som hon visade på sin mobil. Jag längtade efter att se dem på en större dataskärm.
  Höstkram Bosse
  Ps. Stämmer det att du önskar dig ett sådant där pussel med knoppar på åtta djurmotiv och där det finns hål var de ska ligga? 😉

Var inte blyg lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.