Ett nytt liv

Häromdagen tog jag mig ned till havet för att möta upp ett härligt par för att knäppa lite bilder.

Ett nytt litet liv ska i dagarna komma till världen, en ny epok ska starta för Louise och Filip de ska bli föräldrar, föräldrar för första gången.
I tryggt förvar där inne i magen ligger en liten krabat som ska bli en del av deras familj, en liten krabat som de ska älska, ta hand om och lära vad som är rätt och fel.

Jag kan förnimma den känslan, att vänta sitt första barn, det är spännande, glädjefyllt men också lite nervöst. Man längtar efter att dagen ska komma då man ska få lära känna varandra på riktigt. Få lägga en liten liten hand i sin egen. Stryka handen över en liten naken babykropp, känna doften och få viska i dess öra välkommen till världen, vi älskar dig.

Louise och Filip jag önskar er all lycka och tack för att jag fick låna er ! 

Kram Åse

 

16 tankar på “Ett nytt liv

  1. Åh, så härligt underbart. Bilderna är superfina.
    Just nu är det mycket babyprat på jobbet då en av killarna ska bli pappa för första gången. Då kommer massor av minnen tillbaks från när man själv fick barn…det var ju ett tag sedan

    Kram kajsa

  2. Underbara bilder på närhet och kärlek. Jag minns den förväntan man bar på inför det som skulle komma.Sen dom gånger man även gått i väntans tider inför kommande små barnbarn, så underbart att få följa….
    Kram o ha det gott, tack för att du tittade in hos mig♥♥

  3. Tusen tack Åse för dessa fina bilder, vi är supernöjda båda och längtar tills vi har vår ögonsten i famnen och gör oss redo för nästa fotografering med honom ute hos oss<3 Jag ska varmt rekommendera dig till nära och kära!!

Var inte blyg lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.