Rock’n’roll

Som pärlor på ett pärlhalsband rullade de på rad genom vår lilla stad, det vackra vädret hade bäddat väl för den årliga cruisingen och solen glittrade i lacken.

Det har putsats och polerats för bilens lack ska glänsa, man har klätt sig  tidsenligt det är Rockabilly-looken som gäller.
Alla har de ett gemensamt de älskar sina bilar.
Solen gassar en doft av olja och bensin blandas med doften från engångsgrillar. Ur högtalarna strömmar Jailhouse Rock och Love me tender.
Man känner stämningen, det är folkfest och Rock’n’roll.
Lördagskväll, i vår lilla stad har man kantat trottoarerna för att njuta av motorernas muller, krom och lack. Det är försommar !

Kram Åse

 

 

 

 

6 tankar på “Rock’n’roll

  1. Ser alldeles underbart ut. Du har verkligen fångat känslan med dina fina bilder :).
    Vår stad väntar också på den stora festen. Folkfesten som förra året byttes ut mot Power Big Meet till Västerås Summer Meet. Oavsett om man kan nåt om bilar eller inte, så är det oftast väldigt härlig stämning i stan med drive in bröllop och dop och en massa musik och galna upptåg. Vår annars något trista stad blir som en enda stor fest. Det är härligt!

  2. Vilka härliga bilar och så välskötta!
    Jag har haft problem att komma in på din blogg. Denna gång lyckades jag när jag gick in via din Like hos mig, annars kommer bara gamla inlägg upp. Vet inte vad jag gör för fel.
    Önskar dej en skön söndag!

  3. Ni har en suverän förmåga att hitta det bästa av allt – överallt! Jag blir lite avundsjuk, men gläds åt de fantastiska bilderna och era upplevelser! Tack! 💖

Var inte blyg lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.