Hattparad

Jag bara älskar hattar, cowboyhattar, stråhattar, filthattar…..  Visst är det läckert med hatt, det är snyggt så länge inte hatten sitter på mitt huvud, för mitt huvud är verkligen inte gjort för att bära hatt.

När jag arbetade på ett stort Skandinaviskt flygbolag ingick hatt i uniformen, en liten marinblå pillerburk, hur läcker som helst om man passar i hatt. De gjorde mina kollegor, de passade i hatt, de bar den lilla blå lite käckt på svaj med håret i knut i nacken.

Min lilla blå låg längst ned i väskan och samlade damm. Där fick den stanna under alla år och hamnade aldrig på mitt huvud, i dag ligger den på vinden, säkert både tillknycklad och maläten, men jag äger i alla fall en hatt……Klär du i hatt så bär den, det skulle jag gjort om jag klädde i hatt.

Kram Åse 

 

8 tankar på “Hattparad

 1. Pingback: Gardening Hat at Rest | Sharon's blog

 2. Visst är det härligt med hattar! Jag har både och hattar (s.k fiskehattar) och använder dem flitigt. Har nog ett 40-tal hattar och kepsar av olika modeller, även sådana man kan knäppa up på sidorna och en med skynke i nacke, vet inte vad de heter.😊

 3. Nu för tiden skulle jag aldrig gå ut med hatt, men när man var yngre så gillade jag det – och passade ganska bra i vissa (om man får säga så). 🙂 Fast jag har en på mig ibland och det är en stor svart slokhatt med mygg/flugnät. Den brukar jag ha på mig när jag klipper gräset, för trots att jag svischar runt på min åkgräsklippare så är det några ställen i trädgården där det är många flugfän – och dom gillar jag INTE! 😦
  KRAM/Susie

 4. Underbara bilder! Älskar hattar jag också! Men varför passar inte du o jag i hatt? Känner precis som du. Undrar varför för det är så! Det är så läckert med hatt på andra.

  Kram Anna

 5. Härliga hattar…tyvärr klär jag absolut inte i hatt !! Inte ens i mössa ! haha…
  Önskar dig också en fin sommar….får se om jag fortsätter i höst ;))
  Kram bia

Var inte blyg lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.