Nu blommar det

Sist jag skrev något här var den 15 augusti 2019, då hade jag besökt Tomatens Hus  
Ett riktigt trevligt besök, så trevligt att jag nästan kan förnimma doften jag kände när jag klev in i växthusen.

 Därefter åkte kameran in i ett skåp och där har den fått stå och samla damm. Det är liksom lite sådan jag är, en kameraperiodare. Det blev höst och det blev vinter, om man nu kan kalla det vinter när vi fått nöja oss med barmark och knappast mer än några futtiga minusgrader då och då.
Så kom mars och en längtan efter våren gjorde sig påmind, i nästan samma sekund gjorde Covid-19 entré stövlade in och slog undan benen på oss. Världen blev plötsligt fullständigt upp och ned, resväskan som väntade på att få följa med oss till vårt älskade Mallorca fick ställas tillbaka i förrådet.
Men att Skåne börjar bli grönt och att rapsen blommar det kan inget virus ta ifrån mig.


Allt gott !
Kram Åse 

 

18 tankar på “Nu blommar det

 1. Härligt att du är tillbaka!! Jag har kikat in här många gånger under året för att se om du lagt in något nytt och så plötsligt 🙂 Välkommen!! Superfina bilder från fantastiskt vackert Sverige!!

  • Tusen tack 🙏🏾 kameran hamnade i garderoben, inspirationen försvann. Men så plötsligt saknar man både skrivandet och fotograferandet gå gäller det att ta tillfället i akt och damma av både kamera och tangentbord ❤️

 2. Vilken tur att din kamera inte var sur på dig och började strula. 🙂
  Var är den sista bilden tagen? Den är extra suverän.
  Den här sommaren kommer att bli ovanlig. Vi skulle gjort två Skåneresor. En för en examen i Lund som är inställd och en för att bo i en stuga i Smygehuk och återse Österlen och Ystad när det är som bäst. Nu finns inget BRA flyg att lyfta med. 😦 Det är bara att gilla läget. Tur vi bor på en fantastisk ö.
  Ha det gött.
  Kram Bosse

  • Hej Bosse ! Den är tagen mellan Snårestad och kustvägen. Ja det gäller att gilla läget och vara tacksam för att vi bor där vi bor. Var rädda om er. Kram

 3. Vad trevligt att du är tillbaka.
  Har varit inne några gånger för längesedan och sett att inget hänt, så gav upp. Bra att du gör ett gillande på min blogg, då vet jag att du är tillbaka.
  Härliga bilder.Den sista var superb!
  Fortsatt trevlig helg!

 4. Nä det är en konstig tid. Men naturen är helt underbar nu, Jag försöker vara ute i min trädgård så mycket det bara går. Där är allt som det ska. Härliga bilder du bjuder på. Ha en fin dag Kram Pernilla

Var inte blyg lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.