Minus 11

Termometern kröp ned till minus 11 grader och nu skulle jag väl kunna lyckas med att få mina såpbubblor att frysa och bilda vackra mönster.
Ny blandning, in i kylen över natten, uppe med tuppen och ut och blåsa, inte sjutton blev det bättre, fint singlade de ned och la sig i snön, där låg de och såg ut att hånle mot mig, några vackra mönster blev då inte.
Jag gav upp och begav mig till havet i stället.

Kallt om både näsa och fingrar men det var det värt. Bryggorna insvepta i is, som vackra konstverk stoltserar de längs kusten.

Fluffigt som nygräddade maränger.

Önskar dig en fortsatt härlig alla hjärtansdag !
Allt Gott.
Åse

18 tankar på “Minus 11

  1. Jag har provat såpbubblor och is vid ett tillfälle för flera år sen och det blev inget annat än platt fall… Har tänkt på det senare men aldrig blivit av. Sen såg jag på någons blogg nu i vintras att det krävs en viss temperatur och ev en viss blandning för att få bäst resultat. Det har fortfarande inte blivit av för min del och nu hoppas jag verkligen att det inte blir dom minussiffrorna. Nu vill jag bara ha plus och vårblommor och njuta av dina fina bilder på fantastiska isformationer!!

  2. Så vackert, som ett konststycke av sig själv. Moder natur är fantastisk. Jag är inget fan av kyla, så nu när vår graderna kommer åter så jublar jag inombords. Trots att jag tyckte det vara otroligt häftigt att gå ute på isen vid Ribersborg så gillade jag det bättre när vi satt i västra hamnen en vecka senare i plusgrader och badade av solsken.
    Kram Kajsa

Var inte blyg lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.