Vem är jag

Vem är jag. Kvinnan bakom bloggen?

Hustru, mamma, svärmor, mormor och matte.
Förvissa alldeles vardagligt, för mig alldeles fantastiskt, att få vara gift med min allra bäst vän och själsfrände, vara mamma till två underbara tjejer, de allra vackraste i universum, svärmor till två stiliga grabbar och mormor till fyra ljuvliga små underverk,  Abbe, Leo, Matilde och Benjamin.  Matte till två vildar med skägg Axl Rose och Ruby Rose , två som älskar sin flock över allt annat. Kan det bli så mycket bättre ?
Inte för mig.

Har ett förflutet som förskollärare, hann nästan inte mer än avsluta min utbildning då jag kom på att det var i resebranchen jag ville jobba, så hamnade jag inom flygeriet, några olika bolag har jag avverkat och med olika befattning.  Alla lika kul.  Idag befinner jag mig på ett litet hotell på sydkusten.  Ett spännande och utmanande arbete med människor i fokus. 

Reser gör vi så ofta tillfälle ges, lika gärna till storstad som till sol och bad. För oss är att resa att leva lite mer.
Bor gör jag så klart också i en liten stad på sydkusten, hemma njuter jag av det jag har omkring mig, min familj, mitt hem, en middag med goda vänner, promenader tillsammans med de fyrbenta, en tur till gymmet eller bara krypa upp i soffan med en god bok.
Så höll jag på att glömma, min kamera det är en kär vän som nästan alltid är där jag är. 

12009573_10156020015020231_8803282473330094901_n

Till dig som tittar in här, säger jag välkommen hoppas du kommer att trivas
Carpe Diem

Åse 

4 thoughts on “Vem är jag

 1. Hej!

  Jag jobbar med en utställning Svenska kyrkan arrangerar i S:t Nicolai kyrka i sommar. Där ställer vi ut en tornväktarlur i koppar! Såg din fina bild på er tornväktare. Finns möjlighet att en bild till marknadsföring i social medier? Du når mig på cecilia.s.andersson@svenskakyrkan.se. Må så gott!

  /Cecilia

 2. Hej!
  Hamnade på din sida på grund av din bild på Tornväktare. Tittade runt lite och vill bara säga VILKA UNDERBARA BILDER du har tagit.

  MVH Charlotta

 3. Läste nyss två inlägg, njöt av båe text och fotografi o blev lite nyfiken…
  Hrm, ibland blir det ”igenkänning” på något sätt. Bor själv på Sydkusten på en kulle där hav och himmel möts vid horisonten.
  Miń blog är inte så ren och vacker som din men välkommen om du har tid o lust! Du hittar mig här: pesionarnysspensionar.com
  Senaste inlägget heter Vackert.

Var inte blyg lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.