Vem är jag

Vem är jag. Kvinnan bakom bloggen?

Hustru, mamma, svärmor, mormor och matte.
Förvissa alldeles vardagligt, för mig alldeles fantastiskt, att få vara gift med min allra bäst vän och själsfrände, vara mamma till två underbara tjejer, de allra vackraste i universum, svärmor till två stiliga grabbar och mormor till fyra ljuvliga små underverk,  Abbe, Leo, Matilde och Benjamin.  Matte till en härlig tjej med skägg, Ruby Rose.
Kan det bli så mycket bättre ?
Inte för mig.

Har ett förflutet som förskollärare, hann nästan inte mer än avsluta min utbildning då jag kom på att det var i resebranschen jag ville jobba, så hamnade jag inom flygeriet, några olika flygbolag har jag avverkat och med olika befattning.  Alla lika kul.  Så kom dagen då jag ville ha en förändring och göra något annat, samtidigt talade knoppen om att resebranschen vill du nog inte släppa så hamnade jag på ett litet hotell på sydkusten.  
Ett spännande och utmanande arbete med människor i fokus. 

1 mars 2019 bestämde jag mig för att nu har jag arbetat färdigt, bära eller brista. Ångrar jag mig?  Inte för en sekund. Än kallar jag mig inte pensionär föredrar livsnjutare. 

Reser gör vi så ofta tillfälle ges, lika gärna till storstad som till sol och bad.
För oss är att resa att leva lite mer. Att uppleva och utforska nya platser är fantastiskt, men att återkomma till en plats man besökt många många gånger kan också vara fantastisk. För oss är Mallorca en sådan plats. 
Att stiga in i ett plåtrör med vingar är härligt, men det är precis lika härligt att packa husbilen och dra i väg mot okänt mål. 

Bor gör jag så klart också i en liten stad på sydkusten, hemma njuter jag av det jag har omkring mig, min familj, mitt hem, en middag med goda vänner, promenader tillsammans med den fyrbenta, en tur till gymmet eller bara krypa upp i soffan med en god bok.
Så höll jag på att glömma, min kamera det är en kär vän som nästan alltid är där jag är. 

Till dig som tittar in här, säger jag välkommen hoppas du kommer att trivas !

Allt Gott !
Åse 

8 tankar på “Vem är jag

 1. Hej Åse! Tänkte följa din blogg men hittar faktiskt inte var jag gör det 🙂 Är som du förstår nybörjare på detta med min nystartade blogg. Jag hittar inte vad din blogg heter för då kan jag söka på det… ja du tror väl jag är fullkomligt dum hahaha…
  (Bibbi & Thomas Husbilsblogg)

  • Hej, så kul att du väl hänga med mig på våra äventyr, på höger sida ovanför Instagram bilden finns det en knapp där det står follow 😊 bloggens adress är schnauzeraxl.wordpress.com

 2. Hej Åse!
  Mitt namn är Adele och jag arbetar på webbbyrån Redcarpet – med att matcha bloggare med företag för samarbeten. Hittade ingen e-postadress på din hemsida, därför skriver jag här. Om du skulle vara intresserad av betalda samarbeten med din blogg får du gärna höra av dig till mig! Brukar oftast handla om ett inlägg per kund med ett sökord i, som du får betalt för!

  Kontakta mig gärna på mail!

 3. Hej!

  Jag jobbar med en utställning Svenska kyrkan arrangerar i S:t Nicolai kyrka i sommar. Där ställer vi ut en tornväktarlur i koppar! Såg din fina bild på er tornväktare. Finns möjlighet att en bild till marknadsföring i social medier? Du når mig på cecilia.s.andersson@svenskakyrkan.se. Må så gott!

  /Cecilia

 4. Hej!
  Hamnade på din sida på grund av din bild på Tornväktare. Tittade runt lite och vill bara säga VILKA UNDERBARA BILDER du har tagit.

  MVH Charlotta

 5. Läste nyss två inlägg, njöt av båe text och fotografi o blev lite nyfiken…
  Hrm, ibland blir det ”igenkänning” på något sätt. Bor själv på Sydkusten på en kulle där hav och himmel möts vid horisonten.
  Miń blog är inte så ren och vacker som din men välkommen om du har tid o lust! Du hittar mig här: pesionarnysspensionar.com
  Senaste inlägget heter Vackert.

Var inte blyg lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.