Är du redo ….

Är du redo att förlora ditt hjärta…..

 Redan som 7-åring förlorade jag en del av mitt hjärta till Mallorca eller kanske genom min första kärlek Alfredo, han hade låda på magen och i lådan fanns det glass. Det var nog genom glassen som jag fann kärleken till denna fantastiska lilla Ö.
Jag är nog inte ensam om att ha förlorar mitt hjärta till Mallorca för här finns det något för alla, historia, natur, kultur och kulinariska upplevelser som får smaklökarna att slå frivolter av glädje.

För 33-dje gången steg jag av ett flyg på aeroport Palma de Mallorca, känslan är alltid den samma, lyckliga fjärilar som fladdrar omkring i magen.
I ankomsthallen stod vår förbokade chaufför för att transportera oss till Monnaber Vell 
Vi som alltid valt olika hotell hittade för några år sedan Monnaber Vell, en fantastisk liten finca beläget i Campanet. Redan när vi lämnade första gången visste jag att hit kommer vi att återkomma, vi kommer att göra ett undantag från vår regel att inte bo på samma hotell två gånger.  Precis så blev det.
Här finns inte mycket mer att göra än att njuta av lugnet, gå långa promenader, slå sig ned i en stol med en god bok eller helt enkelt bara låta ögonen vila på den vackra naturen och lyssna till fågelsången och fårens bjällror som spelar sin egen melodi.

Där ute snurrar världen på som vanligt och här i dalen nedan för Tramuntana känns det  som tiden står still.  Man bjuds på en lisa för både kropp och knopp.
Önskar dig som tittar in en riktigt härlig dag.
Kram Åse 

 

14 tankar på “Är du redo ….

 1. Härliga bilder från en härlig plats! Blev förvånad när jag såg att du lagt in ett inlägg – lång tid sen senast, så jag trodde du lagt ner bloggandet.
  Ha det gott Åse!

 2. Så vackert och inbjudande.
  Finns det någon by i närheten?
  Jag brukar göra samma som du, byta ställe, men hittar man sin dröm är det värt att stanna.

 3. Fantastiska bilder. Kul att ha dig tillbaka igen. Förstår att du förlorade ditt flickhjärta till Alfredos magiska låda och har återvänt dit. Någon gång är det dags att bryta välja-olika-bostäder. Har man hittat en favorit är det läge att återkomma.
  En fråga i repris. Vad heter ditt macro till D560? Jag vill också ha lika fina närbilder. Eller beror allt på fotografen? 😉
  Kram Bosse

  • Mitt Marco har jag lämnat hemma, tycker jag kan krypa hyfsat närma med mitt 18-300 mm . Kul att du tycker om bilderna . Kram

Var inte blyg lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.