I Jordgubbslandet

Äntligen kom den goa vårvärmen tillbaka och jag blir alldeles lycklig, det spritter i både kroppen och knoppen. Man kan nästan höra hur naturen spricker ut i full blom och om några dagar kommer Skåne att visa sig från sin allra vackraste sida ett lapptäcke i gult och grönt. Humlorna surrar och knopparna slår ut, visst är det ljuvligt.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

På vår lilla innergård har jordgubbsplantorna hamnat i krukor i lagom höjd för en liten kille, den finaste lilla kille man kan tänka sig. Han som får mitt hjärta att svämma över av kärlek, han som faktiskt är en liten del av mig. 

DSC03777

SONY DSC

Till er kära vänner säger jag trevlig helg, njut och fånga dagen, det är kul att leva för det är då man får se hur det går.

Kram Åse 

12 tankar på “I Jordgubbslandet

  1. Hej Åse!!! Vilka vackra bilder du lägger upp!!! Vackraste är ju den lilla barnbarnskillen….. visst är det underbart när man tittar på sina barnbarn och ”vet” att de är en liten bit av en själv….det fyller mig med stor stolthet!!! !Ha en fin helg /Kram från EvaMarie

  2. Härligas bilder! visst är det skönt att våren och värmen äntligen kommit.
    Hittade din blogg via Mia och tycker du har en intressant blogg med många fina bilder.

  3. Kul att titta in hos dig! En fin sida med vackra blommor och liten kille!

    Visst är det här den allra ljuvligaste tiden på hela året… det gäller att vara utomhus så mycket man bara har möjlighet till… och tid och lust… Trevlig helg till dig också!

  4. Så grönt och fint hos er i Skåne….vi här i mellan Sverige är våren ovanligt tidig i år…björken börjar slå ut minst två veckor tidigare än vanligt och det knoppas på syren och äppelträd….vilken sötnos jag ser också….trevlig helg!
    Kram bia

Var inte blyg lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.