Vännerna

Idag bjuds vi på riktigt gråväder och jag känner mig lite gnällig. Gnällig över vädret, gnällig över Covid-19 som ökar och gnällig över att jag inte gillar den nya WordPress.

Fast vädret ska jag nog inte gnälla över, för så här långt har vi faktiskt bjudits på ett ljuvligt höstväder. Så förlåt, det tar jag tillbaka !

Ibland önskar jag att jag hade fyra ben, päls och öronen på svaj.
Då skulle jag göra som de här vännerna, både pussas och vara närma, fast någon brottningsmatch skulle jag nog inte ge mig in i.  Men det är en bra medicin när man känner sig lite grå att släppa loss de på fyraben, för de får skrattet att bubbla så man nästan får ont i magen.
Så hoppas jag att vi får fortsätta att njuta av fint höstväder !

Var rädda om er.
Allt Gott.

Åse 

7 tankar på “Vännerna

  1. Underbara bilder på fyrbenta vänner! Tycker att nya WordPress har flera funktioner som är bra. Men det som har börjat strula för mig är att det är problem med att ladda upp bilderna. Det står att de är för stora, men efter en stund så finns de i biblioteket!? Andra har problem med att göra ett galleri av sina bilder har jag läst.
    Nu skiner solen… 🙂
    Må gott!

  2. Jag tycker också nya WordPress är besvärlig men sakta börjar jag fatta. Jag testar allt möjligt och vågar chansa lite det blir fel och jag gör om etc. Härliga foton på dina vänner , sprider glädje!

Var inte blyg lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.